Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Ovärderliga att träna

Let at glemme UBETALT AT TRÆNE

EN GLEMT MUSKELGRUPPE...

...alt for ofte er underarmene. På trods af at grebsstyrken er afgørende for succes med øvelser som dødløft, pullups eller kettlebell swings, er det overraskende sjældent, at vi rent faktisk sætter fuld fokus på grebsstyrken.

Tag ikke genveje.
Den røde tråd, når vi mangler grebsstyrke, er, at vi begynder at tage genveje. Så snart vores underarme giver efter, vil resten af ​​kroppen forsøge at aflaste vores arme. Dette medfører som regel nedsat teknik og øget risiko for skader, uanset hvilken type træning vi udfører.

Her er nogle tegn på, at du har brug for at forbedre din grebsstyrke:

  • Dine hænder og underarme begynder at gøre ondt, når du skriver på et tastatur
  • Dine hænder kramper efter at have udført hverdagsopgaver
  • Du har svært ved at bære indkøbsposer hjem uden at lægge dem ned på jorden for at hvile
  • Du skal lægge udstyr fra dig i fitnesscentret på grund af mælkesyre i underarmene, selvom de andre muskler ikke er trætte.
  • Du får nemt ondt i hænder, albuer og underarme, når du træner med vægte.

For at undgå problemer med svage underarme er det vigtigt at være et skridt foran.
Før vi kan lægge mere vægt på vægtstangen, skal vi først sikre os, hvad vores klemmer kan klare. Det gøres bedst ved at være ærlige over for os selv. Hvis hænderne begynder at falde, og ryggen vil hjælpe med at bøje, er det et godt tegn på, at det er tid til at sænke vægten. Lav hellere større sæt ved en belastning, som dine arme kan klare og lad dem i stedet brænde ordentligt.

Den bedste måde at træne dine arme på er regelmæssigt at inkorporere forskellige former for gruppetræning i din hverdag. Det kan enten gøres ved siden af ​​træning, med for eksempel en håndgriber, eller ved aktivt at gøre din træning mere udfordrende for vores arme. Til sidstnævnte eksempel er vores bedste tip ikke at tage nogen genveje. Gør hver greb-udfordrende øvelse tung.

SE ET UDVALG AF VORES BEDST SÆLGENDE GRIP TRAINERS NEDENFOR: