Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Värm upp ordentligt

Få succes med din træning VARM ORDENTLIGT OP

VIGTIGHEDEN AF EN GOD OPVARMNING.

Hvis du har læst vores nyhedsbreve og blogindlæg i lang tid, har du sikkert lagt mærke til, hvor meget vi elsker ordentlig opvarmning. Vi mener, at alle bør varme deres krop og hoveder op på en eller anden måde, før de starter deres træning.

For mange kan opvarmningen sagtens blive til noget, der enten kommer til at stryge foden, eller noget der bliver lavet med venstre hånd. Her siger vi klart stop. Og der er flere grunde til, at du skal være forsigtig med din opvarmning.

1. Reduceret risiko for skader.
Når du varmer ordentligt op, forbereder du din krop på stress. Du både blødgør dine muskler og ilter dem. Varme muskler er bedre forberedt på at spænde og strække, hvilket er afgørende, hvis du vil holde dig hel i længere tid.

2. Øger kropskontrol.
Størstedelen af ​​de bevægelser, vi udfører, er i muskelhukommelsen. Men den hukommelse kan ofte trænge til lidt kalibrering efter en længere periode med inaktivitet. Gennemgå alle de øvelser, du senere skal udføre, for at genopfriske din hukommelse om den korrekte teknik, du vil bruge.

3. Giver tid til fokus.
Opvarmningen er et perfekt øjeblik til at samle dine tanker og skifte mening fra hverdagens problemer til træningsfokus. For at varme ordentligt op skal vi først samle os mentalt. Ved at være følsom over for, hvordan din krop har det i dag, forsvinder omverdenen langsomt ud i periferien.

4. Gør det muligt for os at præstere bedre.
Dette punkt opsummerer ovenstående. Vi præsterer simpelthen bedre efter en god opvarmning. Kroppen bliver blød, varm og forberedt til kommende prøvelser. Samtidig med at hovedet både har finjusteret sin kontrol over kroppen og nået at samle sig inden træningen. At investere tid i en god opvarmning er at skabe optimale betingelser for din træning.

Nogle af vores yndlingsværktøjer, når det kommer til opvarmning, kan findes i kategorien "Pulse og fodarbejde". De er specielt designet til at hæve pulsen og udfordre koordinationen med. Kom ind og kig!