Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Mata på!

Feed on Foder på FEED ON!

OPSKRIFT PÅ STYRKE.

Hvis vi ønsker, at verden skal føles lettere, skal vi først gøre den tungere.
Sand styrke opbygges, når vi møder modstand.

At træne med vægtvest gør noget særligt ved os. Kroppen vænner sig til at bære mere, end den vejer, så når vi tager vægten af ​​igen, er kroppen stærkere end den belastning, den har vænnet sig til. Følelsen minder om, når man har haft støvler på en hel dag og endelig får taget dem af. At bevæge fødderne går fra at være en belastning til at blive en glæde. To vægtløse fødder, der blødt og let poter frem.

Når du føler, at din udviklingskurve er stagneret i dine kropsvægtøvelser, vil en vægtvest fuldstændig ændre spillets regler. Du kan måske kun klare halvdelen af ​​de reps, du tidligere klarede, men den modstand er præcis, hvad du skal bruge for at kunne skifte op efter det.

Er du en almindelig powerwalker, men føler, at gåturene hele tiden skal være længere og hurtigere, for at du kan få det samme skønne kick som før? Så er det tid til at tage en vægtvest på.

Her er vores 5 yndlingsøvelser at lave med en vægtvest:

Push-ups med vægtvest.
Har du drømme om at blive stærkere på bænkpres? Så kan vi virkelig anbefale combo vægt vest og push-ups. Regelmæssig træning af vægtede push-ups giver et ordentligt styrkeboost til brystmusklerne.

Burpees med en vægtet vest.
Du kan sikkert forestille dig, hvad en vægtvest gør for en øvelse som burpees. Det bliver simpelthen endnu tungere. Til stort set alt. Bryst, torso, arme og ben, alle dele får deres del af kagen.

Kassetrin med vægtvest.
At tage en vægtet vest på ved siden af ​​kassetrinnet giver normalt den perfekte udfordring uden at være for tung. Fokuser på god kropsholdning og virkelig at skubbe med det trædende ben.

Pull ups med vægtvest.
Vi anbefaler denne øvelse med et vist had-kærlighed. Den er fænomenal at bygge styrke med, samtidig med at den altid føles sygt tung. En fremragende øvelse at have med i rolige styrkesessioner.

Rygløb med vægtvest. Et træningspas med bakkeløb er sjældent en barneleg. Og tager man så en vægtvest på, bliver det hele næsten ikke nemmere. Men hvis vi alligevel skal gøre det svært for os selv, hvorfor så ikke tage det hele vejen?
Fordelen ved at tage en vægtet vest på er, at du ser rigtig sej ud, når du løber. Altid et plus!

SE VORES VÆGTVESTE, BUMPTERPLADER OG LANDBANDSVANDRE STATIV NEDENFOR: