Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

En guide i boxningssäckar

Find din favorit EN GUIDE TIL BONSEPÆKKER

HOS GORILLA SPORT HAR VI ET STORT UDVALG AF BOKSETASKER.

Alt fra robuste fritstående boksesække til hurtige pærekugler. I dagens nyhedsbrev tænkte vi, at vi ville forklare forskellene på vores forskellige tasker, og hvordan du kan tænke, når du investerer i en boksesæk til dit hjemmegymnastik.

Vi forhandler tre typer boksesække. Hængeposer, fritstående tasker og speedballs.

Hængende boksesække er gode til dig, der har et godt underlag at træne på, og som ved, hvor du vil have din boksesæk. Fordelen ved vores hængemodeller er, at du kan få en masse sæk for få penge. Når det kommer til vægt og længde, er alle vores tasker tilpasset til hjemmebrug og træningsboksning. Så med det sagt, behøver du ikke bekymre dig om, at enhver taske er for tung.
Vi anbefaler at tage en af ​​vores tungere tasker, hvis dine affjedringsmuligheder tillader det.

Vores fritstående poser er utrolig nemme at installere. Så snart du har placeret sækken, hvor du vil have den, fylder du bare foden med vand eller sand, så står den rigtig stabilt.
De fritstående poser er således perfekte til dem, der ikke ønsker at tage bor og stik frem for at kunne bokse derhjemme. Vores "body opponent" taske giver et mere realistisk indtryk og kræver mere præcision at bokse med. Figurens hals er også fremragende til clinch- og knæøvelser.

Sidst men ikke mindst har vi vores speedballs. I denne kategori finder du vores pærekugler og vores dobbelte endekugler. Disse tasker er væsentligt mindre i størrelse og bruges mere til reaktion, hastighed og timing end rå styrke- og konditionstræning. Du fastgør pærekuglen til en ophængningsanordning på væggen og en dobbelt endekugle fastgøres til gulv og loft. En speedball kan være en rigtig sjov tilføjelse til hjemmegymnastiksalen takket være taskens legende egenskaber.

Hvis du har flere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på info@gorillasports.dk

SE ET UDVALG AF VORES BEDSTSÆLGENDE BOKSETASKER OG SPEEDBALLE NEDENFOR: