Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Börja ro!

Træt af at løbe? START VEJEN!

EN SKJULT HELT

De rigtige crowd pullers, når det kommer til cardio-maskiner i fitnesscentret, er normalt løbebåndet, motionscyklen og crosstraineren. Men der er flere cardiomaskiner, som vi synes burde være mindst lige så populære. En af dem er romaskinen.

En romaskine simulerer en klassisk racer-robåd. Den er smal og har en bevægelig sadel, så roeren kan få så store og kraftige slag som muligt. Ud over den bevægelige sadel har maskinen en ventilator med en kæde eller snor fastgjort til. I snoren sidder det håndtag, som roeren holder.

Begrebet roning handler om at få så meget energi til ventilatoren som muligt. Jo mere kraft kæden driver ventilatoren med, jo hurtigere vil displayet simulere, at du bevæger dig fremad. Hav derfor blæseren for øje, når du træner teknikken i dine moves.

I modsætning til tidligere nævnte konditionsmaskiner kræver romaskinen ligesom robåden noget teknik for at blive brugt optimalt. Vores tre bedste tips til begyndere er:

1. Ro med benene Det er nemt at begynde at bruge armene for meget. Roning skal primært træne ben, sæde og ryg.

2. Hold tempoet nede Højere frekvens på roslagene er faktisk ikke synonymt med hurtigere hastighed. Tør at sætte farten ned og lav i stedet lange flotte roslag.

3. Læn dig ikke for langt tilbage Det er nemt at indse, at trækket bliver bedre, hvis du trækker så langt tilbage som muligt. Men faktum er, at det sidste, når vi går fra at sidde op, til næsten at ligge ned, næppe gør nogen mærkbar forskel i effekt. Det der faktisk sker er, at vi bruger energi og tid unødigt, når vi i stedet kunne lave et nyt og stærkt træk med benene. Prøv at vinkle dig selv kun omkring 10 grader tilbage fra din oprejste stilling.

4. Ro ikke for tung modstand At have en høj modstand er heller ikke det samme som at være en god eller stærk roer. I værste fald kan det medføre, at du bliver for hurtigt træt og mister teknikken. På en modstandsskala fra 1 til 10 bør du være omkring modstand 4-6.

Nu håber vi, at du har lyst til at komme op i romaskinen og begynde at ro. Tag det roligt i starten og mærk hvordan benene driver hele bevægelsen. Romaskinen er også en fantastisk cardiomaskine at have derhjemme. Størstedelen af ​​vores romaskiner kan placeres ovenpå, hvilket betyder, at de fylder minimalt, når du ikke bruger dem.

SE VORES ROMASKINER NEDENFOR: