Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Tips för att skriva träningspass utan redskap

DET SKAL BARE LIDT FINNES OG ET PAR KNIP FANTASIN

I DAG SKRIVER VI EN TEKST, DER KAN GÅ MOD VORES FORRETNINGSIDE.

At tilbyde råd, der gør det nemmere at skabe gode træningspas uden vores udstyr. Ja, det lyder som en katastrofal markedsføringsidé. Men lige så meget som vi ønsker at sælge kvalitets og overkommeligt fitnessudstyr, vil vi også bidrage til en verden, hvor flere mennesker bevæger sig. En verden, hvor flere mennesker kan nyde den luksus at have en sund og velvære krop.

At kunne skrive træninger, der ikke kræver noget udstyr, er et utroligt aktiv, når du ønsker at samle din træning på ferien, på landet eller når som helst du er væk hjemmefra. Udstyrsfri træning kan skrives, så de næsten ikke kræver plads overhovedet. Det mindste hotelværelse kan være nok til at give plads til din træning. Her er fem tips til at skrive gode træningsprogrammer uden vægte.

Fortsæt fra pladsen.
Lad det eksisterende rum sætte scenen for den type aflevering, du skriver. Store flader åbner mulighed for at løbe intervaller, hoppe og lave diverse kravleøvelser på. Se hvilke muligheder rummet byder på, og vær kreativ. En stol fungerer perfekt som hævet stilling til push-ups, planker eller bulgarske udfald.

Brug øvelser, der træner forskellige kropsdele.
Prøv at skrive varierede sessioner, hvor de øvelser du vælger træner forskellige muskelgrupper. Selv øvelser uden udstyr adskiller sig i, hvad de træner. Kombiner øvelser, så de supplerer hinanden og byder på forskellig stress.

Ændr øvelsernes modstand med gentagelser og variationer.
Når du ikke har vægte til rådighed i din træning, kan du i stedet øge modstanden ved at styre hvor længe du vil træne og hvor mange gentagelser du vil lave ad gangen. En squat uden vægt kan føles let, men laver du hundrede i træk, bliver de så meget desto sværere. På samme måde kan du bestemme, hvor lang din session skal være, så du når at lave nok gentagelser til, at du bliver træt. Hvis du vil gøre en øvelse endnu sværere, gør du den sværere ved at forlænge den tid, musklen er under belastning, ved fx at gå langsommere ned i squat, eller bruge mere kraft, som at erstatte squat med et hop.

Bryd sessionen op i fokuserede cardio- og styrkedele.
Har du svært ved at kombinere øvelserne, så du får en ordentlig udfordring for hver muskelgruppe, er det godt at dele sessionen op i forskellige dele. En styrkedel, hvor du fokuserer på torsoen, en kombineret styrke- og konditionsdel, der tager mere af benene og en ren konditionsdel.

Træn med en ven.
At træne med en ven betyder ikke kun en god atmosfære og god energi. Ved at træne sammen åbnes der også for en masse sjove parøvelser. Brug hinandens kropsvægt i øvelser som trillebør og brandmandsbære.

SE VORES BEDST SÆLGENDE GYM GULVE NEDENFOR: