Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Så maxar du din träning

Få så meget ud som muligt TRÆN EFFEKTIVT

EN ALMINDELIG MISFORSTAGELSE

At længere træningspas ville være synonymt med bedre træningsresultater er en almindelig misforståelse. Tiden vi træner siger faktisk intet om hvor god vores træning egentlig er. Vi kan opnå de samme træningsresultater – hvis ikke bedre – ved at arbejde smartere, når vi først starter, selvom vi har reduceret den samlede tid, vi er i fitnesscenteret.

Her er vores bedste tips til at opnå virkelig effektiv træning:

1. Skriv passet, inden du er i fitnesscenteret.
Beslut på forhånd, hvad du vil lave under træningssessionen. Så kan du mentalt forberede dig til den kommende session. Med en forudbestemt træningsplan er der ingen risiko for hjerneskred og stagnation, når du botaniserer mellem træningsredskaberne.

2. Vælg øvelser, der træner flere muskelgrupper på samme tid.
Vores kroppe er gode til at multitasking. Uden at vi overhovedet tænker over det, kan vores muskler blive engageret og afslappet på de mest avancerede måder. Brug den evne. Erstat isolerede styrkeøvelser med funktionelle
helkropsøvelser, når du vil passe mere træning på kortere tid.

3. Arbejd med træningskonceptet AMRAP (As Many Rounds As Possible).
I en AMRAP fortsætter du uden afbrydelser i et bestemt tidsrum. Dette giver dig sikkerhed for, at du ved, hvad du skal gøre, og hvor længe du skal gøre det. Så kan hjernen slappe af og fokusere på at give kroppen energi til det sidste. Utrolig effektivt og svært.

4. Stå ikke stille i gymnastiksalen.
Når du har underskrevet dit pas og er kommet ind i fitnesscentret, har du intet at vente på. Prøv at være i konstant bevægelse fra start til slut for at undgå nedetid.

At træne effektivt er ikke en nem ting. Dens modsætning er betydeligt mere behagelig. Det kræver mere disciplin og personligt drive at fortsætte fra start til slut. Men belønningen ved at vænne sig til effektiv træning er så meget desto større. Det kan vi love!