Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Ett träningsprogram?!

Hvem kan sejle uden vind? Hvem kan nå deres fitnessmål uden... ET TRÆNINGSPROGRAM?!

HVILKEN VEJ SKAL DU VÆLGE?

Hvis vi skulle forsøge at finde alle de artikler, bøger, taler og motivationsvideoer, der omhandler emnet træningsmotivation, har vi formentlig et fuldtidsarbejde foran os, som kunne fortsætte resten af ​​livet.

Det kan selvfølgelig være nyttigt at høre kraftfulde ord om, hvordan atleter og berømtheder nåede deres træningsmål gennem hårdt arbejde og disciplin. Men før eller siden slukker skærmen, talen slutter og vi står tilbage med et selvforskyldt ansvar for at komme op af sofaen og komme i gang. Nogle glider af banen allerede her, andre formår at tage deres første skridt i at komme i gang.

Der er ingen garanti for, at du vil være i stand til at presse dit lyst til at træne i hjemmets fitnesscenter. Den frihed, vi opnår ved at eje et hjemmemotionscenter, kan desværre nemt føre til en overdreven bekvemmelighed, der får os til at udskyde træningspasset en, to... tyve dage frem. Endelig risikerer det fine hjemmegymnastikudstyr at forblive støvede levn fra vores engang så høje ambitioner.

For at vi kan nyde alle fordelene ved hjemmegymnastiksalen, er vi nødt til at finde en strategi, der får os i gang. Der findes selvfølgelig gode tricks, som øger chancerne for dette markant.

For at komme af med træningen skal langt de fleste føle en følelse af højere mening. Den følelse kommer normalt fra en kontekst. For eksempel et hold, en træningsgruppe eller noget så banalt som en modstander.

En anden kilde til højere mening er en plan. Hvis vi følger en plan, bliver træning ikke et spørgsmål om lyst, men derimod en pligtfølelse. Når det så er sagt, behøver træning ikke at være kedeligt for det.

At have en træningsplan er som at have et kort med sig.
I stedet for at vandre rundt og skulle gå efter følelse, kan vi med vores planlægning trygt navigere mod vores mål. Planlægning bliver en sikker søjle, som vi kan læne os op ad. Især når vi bliver trætte og motivationen begynder at aftage.

Hvis vi kommer i fitnesscentret og tror, ​​vi skal improvisere os igennem, bliver træningen let hakkende og ineffektiv. Vi løber lidt her, trækker nogle vægte der. Ved at sætte os ned i fred og ro inden sessionen og se, hvad vi skal træne, har vi tid til at visualisere alle de øvelser, der venter forude. Vi har tid til at tilpasse vores hoved og krop til at bevæge sig og på den måde kan vi skabe de bedste forudsætninger for succesfulde træningspas.

Skriv dit kort, følg dit kort og læg mærke til, hvordan træningen både opleves sjovere og mere meningsfuld!