Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Fantastisk kunskap väntar på dig

STOR VIDEN VENTER DIG Det er bare et spørgsmål om at vide, hvor man skal lede.

TAG DIN TEKNOLOGI TIL DET NÆSTE NIVEAU

Vil du tage din træning til næste niveau, er det altid klogt at søge inspiration og viden hos de mest erfarne på området. For eksempel, hvis du sigter mod at blive en dødløft-mester, er det sandsynligt, at de mest fremtrædende kilder til viden findes hos dem, der løfter de tungeste vægte – styrkeløfterne og vægtløfterne. For dem, der vil mestre romaskinen på den bedste måde, finder du den bedste teknik ved at observere de konkurrencedygtige roere. At bygge din teknik fra bunden betyder ikke kun en sikrere og mere effektiv træning, forbedret teknik har også en tendens til at gøre træningen betydeligt mere engagerende.

Når atleter specialiserer sig i deres discipliner, bryder de deres teknik ned til mindste detalje. Hvert aspekt er nøje undersøgt for at stræbe efter de absolut bedste resultater, skræddersyet til deres egne færdigheder og omstændigheder. Så hvis du har et ønske om at lære noget specifikt, er det værd at tage kontakt til de rigtige eksperter. Ofte holder de bedste tips sig inden for idrætsforeningernes lukkede mure, selvom medlemmerne gerne selv deler ud af deres viden. At fysisk besøge en forening, der beskæftiger sig med din interesse, kan være indgangen til dit nye specialeområde.

Et rigtigt specialistværktøj er paraller. Paraletter blev oprindeligt skabt for at efterligne de gymnastiske apparatstænger, som er et apparat og en gren af ​​kunstnerisk gymnastik. Den består af to parallelle pinde hævet med en form for fødder. Enheden er fantastisk til øvelser som push-ups, L-sits, håndstående og planker. Paraletterne hjælper med at opbygge en styrke, som ellers er svær at opnå.

Her er vores bedste tips til at komme i gang med dine paralletter.

  • Øv dem løbende. De rigtige resultater vil komme efter et stykke tid. Skift almindelige push-ups og planker for at gøre dem på parallelstængerne.
  • Tag det roligt i starten. Det er nemt at overanstrenge dine håndled og hænder, når du begynder at træne på paralletterne. Start med mindre sæt, hvis du for eksempel skal lave push-ups på dem.
  • Varm ordentligt op inden start. Varm de førnævnte håndled ordentligt op for ikke at overanstrenge dem. Blødgør skuldre og nakke, som også kan blive trætte af spændingerne.
  • Træn mobilitet. Dette punkt henvender sig primært til dig, der gerne vil lære L-sit. Stræk dine hofter og for- og baglår både før og efter du har tænkt dig at træne på dit L-sit. Det er meget nemt at få stræk, når man strækker benene.

SE VORES BEDSTSÆLGENDE PARALLETTER NEDENFOR: