Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Ta med träningen ut!

Få mest muligt ud af sommeren TAG ØVELSEN UD!

SOMMERTRÆNING

Som du måske har bemærket, er vi hos Gorilla Sports vilde med sommertræning. Takket være årstidens lange, varme dage er det, som om verden åbner sig. Offentlige steder, som for et par måneder siden mest blev opfattet som ugæstfrie døde overflader, er nu blevet til fremragende steder at flytte dit hjemmegymnastik til. Den lokale fodboldbane, parken eller det grønne område kan være dit udgangspunkt for masser af god udendørs motion denne sommer.

Men for at udendørstræning ikke bliver ét stort logistisk puslespil, skal du have en taktik, når du skriver dine træningspas. Her er vores bedste tips til at skrive succesfulde udflugter:

Hold træningen så enkel som muligt.
Det er let at tænke, at jo mere kompliceret træningen er, jo bedre bliver træningen. Det er ikke sandt. Komplicerede afleveringer fører normalt kun til øget forvirring. Indsnæv dine sessioner til et par udvalgte øvelser, som du kan udføre med kvalitet.

Brug det samme udstyr til flere øvelser.
En og samme vægt kan bruges til en række forskellige øvelser. Vær kreativ og se mulighederne med det udstyr, du vælger at medbringe. Hvis vægten du medbragte er for let til en bestemt øvelse, kan du nemt øge antallet af gentagelser eller måden du udfører øvelsen på for dermed at øge belastningen på den valgte øvelse.

Tilstræb, at alt udstyr medbringes i én og samme taske.
Du vil takke dig selv for denne regel, når du er på vej ud af døren. Ved at kunne samle alt dit udstyr ét og samme sted, mindskes risikoen for, at noget bliver væk, samtidig med at al transport bliver meget nemmere.

Hvis du ikke har trænet udenfor før, synes vi, det er på høje tid, du prøver det nu. Vælg et tidspunkt og et sted, der føles godt for dig, og turde bryde gamle vaner. Sommeren venter på dig!