Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Då kan det vara dags att trappa upp

TRÆNINGSUDVIKLING

NÆSTE TRIN MOD UDVIKLING AF TRÆNING

Vi har lagt vægt på det før, og vi siger det igen. At begynde at træne og indarbejde fysisk udfordrende rutiner i hverdagen er en imponerende bedrift. Ved at opbygge positive vaner kan motion gå fra at være et must til et valg, vi nyder at tage.

I dag vil vi fremhæve udfordringen med at opretholde træningsrutiner på lang sigt. Når vi finder vores træningsform og yndlingsøvelser, er risikoen for at blive hængende i det samme mønster i længere tid. Komforten ved velkendte træningsmetoder og belastningsniveauer bliver let en hindring. Kroppen vænner sig til indsatsen og føler sig hjemme.

Det er ikke nødvendigvis negativt, men når udviklingen stopper, mister træning sin engang positive følelse. At fortsætte med at udvikle sig betyder ikke, at man mister glæden ved at træne. Vi har magten til at bestemme udviklingens hastighed. Så længe kurven peger opad, kan vi føle os stolte over vores fremskridt.

For at udvikle os skal vi undersøge vores styrker og svagheder ærligt. Det kan involvere alt fra mobilitet og teknik til styrke og kondition. Dernæst kræver det disciplin og mod at udfordre os selv. Ved at skabe små mål og projekter forbliver vi engagerede og undgår at blive trætte.

Et værdifuldt værktøj til træningsudvikling er vægtvesten. Det øger intensiteten af ​​hver øvelse. Ved at bruge en vægtvest i nogle af dine almindelige kropsvægtøvelser, vil du uden tvivl øge din styrke. Udfordr dig selv og fortsæt fremad. Følelsen af ​​at udvikle sig er uvurderlig!

SE VORES BEDSTSÆLGENDE VÆGTVESTE NEDENFOR: