Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Håll ordning i hemmagymmet

Respekter dit hjem HOLD ORDEN I HJEMMETYM

HJEMME ER ET STED, DER SKAL VÆRE TÆT PÅ HJERTET.

I vores hjem skal vi kunne slappe af og føle os trygge. Men derhjemme skal du også kunne være produktiv. Tidens prøvelser har betydet, at vores hjem spiller en meget større rolle, når vi ikke altid kan gå på arbejde eller besøge fitnesscenteret. Derfor er det vigtigt at finde en balance i, hvor meget vores produktive side får lov at trænge ind på vores afslapning derhjemme.

Når vi skal have gymtræningen med indenfor hjemmets fire vægge, skal det ske med en vis fin følsomhed. Bare fordi du gerne vil kunne dyrke motion derhjemme, skal du ikke bo i rum, der ligner mere en skrotplads end boligareal. Den bedste måde at undgå, at dit træningsudstyr tager over, er at holde det organiseret. De tre gyldne ord er hygiejne, opbevaring og... opbevaring!

I et træningscenter til hjemmet, hvor alt har sin plads, ved du præcis, hvor alt er. Når du ved, hvor du har ting, bliver plukning og rengøring en leg. Det gør hjemmegymnastiksalen både nemmere og sjovere at træne i. Samtidig ser det pænt ud, når du ikke bruger det. At gå ind i et velorganiseret træningscenter til hjemmet med træningsgulve under fødderne og vægte hængende i pæne vægtstativer føles i modsætning til det modsatte som et sted, der lyser dit hjem op.

SE ET UDVALG AF VORES PRODUKTER TIL HJEMMEGYMET: