Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Gör det ordentligt

GØR DET KORREKT Det er altid bedst på den måde

I vores sidste blogindlæg om, hvordan du kommer i gang med pull-ups, sluttede vi teksten af ​​med en varm anbefaling. Den anbefaling var at træne ordentligt.

Uanset om du skal bygge et hus eller øve dig i en færdighed, er det afgørende, at du bygger det fra bunden med kvalitet. Konsekvenserne, når du gør det modsatte, er, at du hele tiden skal reparere eller genlære.

SÅ HVORDAN KAN MAN SÅ STARTE AT TRÆNE ORDENTLIGT?

For at lægge et godt fundament for din fremtidige karriere som aktiv person, bør du starte med det grundlæggende. Du skal få en forståelse for, hvordan din krop fungerer, og hvordan du kan kontrollere den. Derfor er vores bedste råd, at du fokuserer på følgende fire dele:

Mobilitetstræning
Alle mennesker har muskler, uanset om vi aktivt har trænet dem eller ej. Når det er sagt, kan alle muskler føles stive, uanset hvor aktiv du har været. Derfor bør du starte med at blødgøre dem. Slå forskellige udstrækningsrutiner op og søg din krop efter stive muskelgrupper.

Kropsvægt træning
Lær at styre din egen krop, før du begynder at belaste med vægte. Dette vil ikke kun reducere risikoen for skader fra din træning, men også lægge et godt fundament for enhver form for bevægelse, der kommer.

Konditionstræning
Ved regelmæssigt at træne din kondition vænner du din krop til at være aktiv. Som en bold, der ruller, reagerer kroppen på cardio. I begyndelsen kan du blive forblæst af korte joggingture. Men det varer ikke længe, ​​før kroppen vænner sig til en høj puls og endda lærer at kunne lide at være aktiv.

Teknik træning
Forsøg altid at udføre din øvelse med korrekt teknik. Beslut dig for, at når du gør noget, så gør du det ordentligt. Med den indstilling holder kroppen bedre plus du får bedre resultater af din træning.
Et perfekt træningsredskab, du kan tilføje til denne type træning, er vægtmanchetter. Ved at sætte vægte på dine hænder og ankler får du en belastning, der udfordrer dit naturlige bevægelsesmønster.

Når du træner disse fire punkter, vil din kropskontrol uundgåeligt forbedres. Og det er med god kropskontrol, at vi kan få mest muligt ud af vores træning og vores aktive liv.