Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Skapa tid för närvaro

Kom i kontakt med din krop. SKABE TID TIL NÆRVÆR

UANSET HVILKEN SLAGS LIV VI LEVER...

... fysisk og psykisk stress påvirker os på en eller anden måde. Deadlines, relationer, forventninger og krav. Alt dette og meget mere kan være smuthuller, der får stress til at snige sig ind. Men vi synes heller ikke, at det er ønskeligt at søge et liv helt uden stress. For et liv uden stress er også et liv uden udfordringer, og kan nemt føre til, at stress byttes ud med kedsomhed.

I stedet bør vi stræbe efter balance. Ved at veksle stræben og arbejde med at give slip kan vi opnå en dynamisk balance, der byder på både udvikling og restitution.

At finde balance er ikke et mål, men en konstant proces. Ved at være følsomme over for, hvordan vi har det, hvad vi tænker og hvordan vi har det, kan vi komme i kontakt med vores indre og tage aktive handlinger for at opnå balance.

En god måde at komme i kontakt med vores hoveder og krop på er at skabe små ritualer for os selv. Øjeblikke, der styrker båndene mellem krop og sind. Det f.eks. være gåture, meditation eller motion Det vigtige er, at ritualet er noget, du nyder.

Personligt synes vi, at en stille stræksession er en perfekt måde at samle dine tanker og vende fokus indad. Udstrækning udføres bedst, når vi tager én ting ad gangen, hvilket gør, at udgangspunktet for hver session bliver langsommere.

Hvordan slapper du bedst af? Test dig rundt og lær at kende, hvordan du arbejder.