Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Olika träningspass

Olika träningspass

Forleden skrev vi en guide til, hvordan du tænker på at vælge en vægtstang, der passer til dig. Vi nævnte blandt andet vægtstangens bæreevne og hvilke typer vægtskiver du bør købe alt efter hvad dine forhold og ønsker er. I dag har vi i stedet tænkt på at tilbyde tre typer træning, der passer til de respektive vægtstangsdiametre, som vi sælger.

Den første vægtstang vi tænkte på at tilbyde et træningspas med, er den såkaldte skolebar. Skolestangen har en endediameter på 25mm, hvilket er det mindste mål, vægtstænger normalt fremstilles i. Fordelen ved disse smalle stænger er, at de fylder meget lidt. Du kan også skrue vores 25 mm stænger af for nem opbevaring. Vi forestiller os, at denne vægtstang er klippet og skåret til dig, der gerne vil træne i lokaler, der ellers ikke er tilpasset vægtstangstræning, såsom stuer og soveværelser. Når det er sagt, kan den bruges perfekt i mere ordentlige hjemmegymnastik, kældre eller garager.

PASS TIL 25MM STANG

Del 1: Overkrop
5 runder af:
15 Hængeroning
15 Strenge pres bag nakken
15 bicep-krøller
15 Barbell High Pull

Del 2:
Amrap 10 min
30 bjergbestigere
21 Lungetrin med vægtstangen på nakken
15 Squat-hop med vægtstangen på nakken

Dernæst har vi 30 mm stangen. Inden for denne kategori har vi både kortere stænger på 120cm og længere stænger på 170cm. Denne kategori af stænger er et godt mellemtrin for dem, der ønsker at kunne tilføje lidt mere vægt, men stadig træne i mindre rum.
En 30 mm stang er eksemplarisk til både kontrolleret styrketræning, body pump og højintensive vægtstangssessioner.

PASS TIL 30MM STANG

 Del 1:
Husk 12
Minut 1. 10 Godmorgen
Minut 2. 10 Streng pres/Push pres. Tilpas øvelsen, så du kan klare den uden at skulle ændre stangens vægt.
Minut 3. 4 Front squat (5 sekunder på vej ned, 2 sekunder i nederste position og derefter hurtigt op til stående)

Del 2:
21 - 15 - 9
Thrustere
Burpees
V - ups

Vores mest holdbare og eksklusive stang i sortimentet er klart 50 mm stangen. Den er formet som olympiske stænger med en fast stang i midten og to kuglelejede ender. Takket være stangens bevægelige komponenter ruller den fremragende med tung belastning. Denne vægtstang kan klare meget, så med denne vægtstang kan du virkelig tage på til nye personlige rekorder.
For virkelig at kunne bruge din 50 mm stang fuldt ud, anbefaler vi, at du har masser af plads at øve dig på. Gerne et anvist underlag, som du både kan opbevare og træne med din vægtstang på. Vi råder dig også til at investere i ordentligt træningsgulv og et stabilt vægtstangsstativ, når du træner med tungere vægte.
Med disse stænger vil du kunne træne alle typer vægtstangsøvelser. Bare husk, at disse vægtstænger er relativt tunge alene. Vores letteste lige 50 mm stang vejer for eksempel 19 kg.

PASS TIL 50MM STANG

Del 1:
6 tilbud
6 front squats + 12 bulgarske squats (12 på hvert ben uden vægt)

4 tilbud
4 Back squats + 8 Box jumps (hop fungerer også godt)

Del 2:
For tid:
20 armbøjninger
30 dødløft
40 udfald
50 bjergbestigere
100 Jump Rope Jump (dobbeltspring, hvis du kan)
60 sit-ups
100 Jump Rope Jump (dobbeltspring, hvis du kan)
50 bjergbestigere
40 udfald
30 dødløft
20 push-ups

SE VORES UDVALG AF DISC BAR-PAKKER NEDENFOR: