Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Kan vi behöva andras hjälp

Hvis vi skal klare noget svært, KAN VI BRUGE ANDRES HJÆLP

HOLDER TRÆNINGSMOTIVATIONEN OPP...

...uge ud og uge ind kan virke som en kamp mod højere magter. Uanset hvor spændte vi er på at komme i gang efter nytår eller før sommeren, ser hverdagens udfordringer altid ud til at være i vejen. Sene nætter fra arbejde, forsinkede busser, bestyrelsesmøder og forkølelse er blot nogle få eksempler på de forhindringer, der hæmmer vores fitness-ambitioner.

HVORDAN SLUTTER DU TRÆNING TRODS VIRKELIGHEDENS EVIGE MODVIND?

En måde vi kan lette modstanden på er at træne sammen med andre. Hvis vi skal overkomme svære udfordringer, der kræver beslutsomhed og motivation, står vi meget stærkere, hvis vi får støtte undervejs. Ved at træne sammen virker sene nætter, tidlige morgener eller svedige intervaller langt mere overkommelige, end hvis vi havde tacklet disse udfordringer helt alene.

Her er to tips, du kan bruge til at finde uddannelsesvirksomheder:

En måde at finde en træningspartner på er at søge i dit eget netværk af bekendte. At træne med venner, kolleger eller familiemedlemmer kan være en glimrende måde at styrke relationer på. Spørg rundt og vær nysgerrig. Folk sætter normalt altid pris på, når andre viser entusiasme for deres hobbyer.

Den anden måde, vi anbefaler at finde et træningsfirma på, er at henvende sig til et fitnesscenter eller en idrætsforening, hvor der afholdes gruppetræningspas. Også her gælder det om at turde vove sig ud og være nysgerrig. Ved at teste forskellige træningsformer udvider du din viden om dig selv og dine egne træningspræferencer.

Så hvis du føler, at hverdagens modgang altid kommer mellem dig og din træning, så find en sammenhæng, der gør, at du ikke giver op!