Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

FÖR DEN SOM ÄR NY TILL ATT INVESTERA I EGEN HEMMAGYM-UTRUSTNING...

VÆLG DE RIGTIGE PRODUKTER TIL DIG Vores bedste tips til dit udstyrskøb

FOR DEM, DER ER NY TIL AT INVESTERE I EGET HJEMMETRIMSUDSTYR...

...valgene på vores hjemmeside kan føles overvældende. Ulempen ved et bredt sortiment er altid, at det bliver sværere at vælge, hvilken man skal have. Så i dette indlæg tænkte vi, at vi ville give nogle tips til, hvad du bør overveje, inden du køber træningsudstyr til dit hjem:

1.
Gennemgå dine pladser og hvilke opbevaringsmuligheder du har.
Visualiser, hvor du kan opbevare dit udstyr, så det både nemt kan bruges, og at det kan lægges væk efter du er færdig med træningen.

2.
Beslut dig for hvilken type træning du vil lave derhjemme.
Vil du supplere din almindelige træning, eller ønsker du, at al din træning skal udføres derhjemme.
I tilfælde nummer et vil et mindre antal værktøjer formentlig være nok til, at du føler dig tilfreds.
I sidstnævnte tilfælde anbefaler vi, at du investerer i et større antal værktøjer, som kan bruges sammen. Det vil få træningen til at føles sjovere, og at den bliver mere varieret.

3.
Beskyt dit hjem.
Undgå slitage i dit hjem ved at rydde de overflader, du har tænkt dig at træne på, for skrøbelige genstande. Store malerier og loftslamper ender ofte i risikozonen for hektiske bevægelser. Jo mere holdbar overflade du kan skabe, jo bedre. Udover loft og vægge bør du også have gulvet i tankerne. Beskyt gulvet med et par træningsmåtter, yogamåtter eller invester i et solidt gymnastikgulv det sted, du ønsker at træne.

4.
Vælg udstyr, der kan bruges til mange formål.
For at øge chancerne for, at du ikke bliver træt af dit udstyr, bør du købe et, der kan bruges til en lang række øvelser. Frie vægte såsom kettlebells og håndvægte er fremragende eksempler. De er velegnede til alt fra intensiv konditionstræning til tung styrketræning.

EN GOD START

Det måske mest fleksible produkt i vores sortiment er vores justerbare håndvægte. De har alle de kvaliteter, som normale håndvægte, plus du kan ændre deres vægt i henhold til den type træning, du vil lave. De fylder næsten ikke og byder på utroligt mange træningsmuligheder.

TJEK NOGLE AF VORES HOMEGYM-PRODUKTER NEDENFOR: