Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Bättre resultat

Bevidste valg = BEDRE RESULTATER

NÅR DET KOMMER TIL AT VÆLGE ØVELSER...

Til dine træningspas, er det godt at differentiere effektiviteten af ​​øvelserne. Ønsker du at få bedre resultater på kortere tid, har vi tidligere talt om effektiv træning. For at komme direkte til sagen og forkorte al "dødtid". Men en lige så vigtig faktor for at få mest muligt ud af din tid i fitnesscenteret er valget af øvelser.

Det lyder som en selvfølge, at forskellige øvelser træner os på forskellige måder.
Men på trods af dette er det let at glemme, hvorfor vi laver bestemte øvelser. Når vi træner biceps curls, lat pulls og benpres, træner vi naturligvis den respektive muskel eller muskelgruppe meget omhyggeligt. Men når vi laver disse øvelser, træner vi desværre ikke så meget andet.

Når det er sagt, bør vi ikke undgå disse øvelser. Hvis vi vil prikke markere bestemte muskler, er specifikke øvelser som disse eksemplariske. Men har vi i stedet blikket rettet mod effektiv træning, der engagerer flere dele af kroppen på samme tid, kan det være godt at gentænke.

Når det kommer til styrke i overkroppen, er der én øvelse, vi hos Gorilla Sports holder ekstra meget af.
Armhævninger.

En pullup involverer at hænge fra en bar med dine håndflader vendt væk fra dig og dine fødder fra jorden. Så trækker du dig selv op, så din hage kommer op over stangen. Sænk dig til sidst ned for at hænge under stangen på lige arme igen.

PULLUPS TRÆNER IKKE KUN OVERARMNE.

Det kræver mindst lige så meget på din underarmsstyrke, din ryg, dine lats og din core. Alt sammen på samme tid. Og det er præcis, hvad vi kan lide. At kunne træne flere muskelgrupper på samme tid betyder, at vi både sparer tid, men også træner vores muskler til at interagere og fungere som en helhed.

AT HÆNGE I EN PÅL HAR FLERE FORDELE...

end at opbygge styrke jævnt på tværs af din krop. At hænge i armene har også fantastiske effekter på vores rygsundhed. Når vi hænger med fødderne frit over jorden eller let hvilende på gulvet, får vores rygsøjle den modsatte belastning af, når vi står, sidder eller ligger ned. Benene og sædets vægt er med til at strække rygsøjlen, hvilket aflaster trykket mellem ryghvirvlerne. At hænge lidt hver dag kan have en enorm positiv effekt på vores kropsholdning og modvirke rygsmerter.

En god vane at have med i din morgenrutine er at hænge ud med ryggen. Efter alle de timers sengeliggende føles ryggen godt at få bevæget sig og strakt.

Når du hænger fra baren, kan du lade hoved og skuldre slappe af. Lad benene langsomt strække hele kroppen og mærk hvordan ryggen langsomt forlænges. Dernæst kan du forsigtigt skabe noget rotation ved at dreje til højre og venstre.

TEST DIG SELV OG MÆR FORSKELLEN!
SE VORES BEDST SÆLGENDE PUL-UP STÆGER NEDENFOR: