Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vi hjälper dig att hitta dit!

Har du aldrig forstået det med yoga? VI HJÆLPER DIG AT FINDE DET!

DER ER MANGE TANKER, NÅR DET KOMMER TIL YOGA.

Nogle gør yoga til en livsstil, mens andre fnyser og synes, det er fnug.

For mange er yoga simpelthen synonymt med smertefuld udstrækning i mærkelige stillinger. Yoga kan selvfølgelig udføres, så det er tilfældet, men på samme måde som at løb ikke betyder, at vi skal tabe pusten, eller vægttræning, at næsebloden skal flyde, skal yoga ikke udføres, så at vi ryster af smerte. Det handler om bevidst at kontrollere, hvor hårdt vi tager, og hvor vi vælger at sætte vores grænser.

Yogalæreren minder os ofte om at huske at trække vejret. Selvom det lyder som en selvfølge, er det desværre meget nemt at tage vejrtrækningen for givet. Efter at have forstået betydningen af ​​vejrtrækning, ændrede hele vores syn på yoga sig.

For bedst at komme i gang med yoga, bør du starte med din vejrtrækning. Du kan simpelthen starte din yoga lige nu. Uanset om du sidder på en stol eller står med din mobiltelefon i hånden.
Begynd med at lukke dine læber forsigtigt og forsigtigt placere tungespidsen bag dine fortænder. Slap af dit ansigt og skuldre. Så begynder du at fokusere på din vejrtrækning, som går ind gennem næsen og ud gennem næsen. Mærk, hvordan hele brystet løftes, og hvordan maven fyldes med luft, når du inhalerer. Lad derefter begge dele falde og slappe af, mens du ånder ud.
Tag et par dybe indåndinger og mærk luften komme ind i dit bryst, og så kommer den ud igen.

Vores bedste tip til at finde et positivt forhold til yoga er at lade vejrtrækningen være førsteprioritet hele tiden. Hvis du ikke kan holde vejret roligt og fokuseret, er det et tegn på, at du arbejder for hårdt. Accepter, at du ikke er super sej, fordi du ikke behøver at være det.

Her er vores bedste tips til at have et behageligt forhold til yoga:

  • Slap af før sessionen. Brug et øjeblik før din session og kom ned i fart. Læg dig på ryggen og slap af i hele kroppen. Find en dyb, afslappet vejrtrækning og prøv at samle dit fokus.
  • Prioriter altid din vejrtrækning. Lyt til dit åndedræt og pres aldrig dig selv så hårdt, at du ikke kan trække vejret ordentligt.
  • Start fra dig selv. Alle mennesker har forskellige anatomiske forhold til at udføre de forskellige stillinger. Yoga skal være en meget personlig træningsform, hvor vi kun tager udgangspunkt i os selv.
  • Lyt til din krop. Hver dag føles vores kroppe anderledes. Vær opmærksom på, hvordan din krop har det i øjeblikket, og arbejd ud fra, hvordan du har det i dag, ikke hvordan du historisk har været i stand til at præstere.
  • Lad dit åndedræt guide dig. En almindelig misforståelse er, at vi skal følge yogalæreren i sync. Det fører ofte til, at vi bliver bedt om at trække vejret, når vi har tænkt os at trække vejret, og at vi føler os ude af fase med klassen. Tør at udføre øvelserne i dit eget tempo og lad i stedet din vejrtrækning guide dig, når du skifter stilling. Det er ikke yogalæreren du skal arbejde sammen med, men dig selv.

Forhåbentlig kan du ved hjælp af disse punkter finde glæde og afslapning i dine fremtidige yogasessioner. At arbejde med din accept af dig selv og den krop, vi lever i, kan være utroligt befriende.

SE ET UDVALG AF VORES BEDST SÆLGENDE YOGA TILBEHØR NEDENFOR: