Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Slarva inte med rörlighetsträningen

SOV IKKE MED MOBILITETSTRÆNING

"NOMLE GANGE SKAL DU GØRE TING, DU IKKE GØR"

Det er en sætning, som mange forældre udtalte til deres børn. Hermed forsøger forælderen at lære deres barn, at vi ikke altid kan gøre, hvad vi vil. Nogle gange har vi også brug for at kunne agere med et andet drive. En drivkraft, der ikke er baseret på instinkt, men på rationel tænkning.

I dag ville vi tale om et emne, der for mange ikke er forbundet med meget lyst, men derimod falder ind som et af alle de "bør", der fylder vores liv. Og det er mobilitetstræning.

Mobilitetstræning giver sjældent - om nogensinde - det kick at sætte en ny rekord i dødløft, følelsen af ​​at afslutte løbeturen eller tilfredsstillelsen ved at score et mål i fodbold. Mobilitetstræning er lavmælt, langsom og metodisk. Hverken rygklap eller motiverende chants vil forenkle yogastillingerne eller strækøvelserne. At blive god til mobilitetstræning kræver i stedet tålmodighed, nøjagtighed og disciplin. Rom blev ikke bygget på en dag, og det var den bevægende krop heller ikke.

AT ANVENDE TID PÅ DIN MOBILITET KAN SOM AT SERVICE DIN BIL.

Selvom vi anser os selv for at eje en bil af højeste klasse, skal vi med jævne mellemrum gennemgå dens tilstand. Det kræver ikke et geni at finde ud af, hvordan bilen vil føles, hvis vi forsømmer at fylde motorolie på eller forbedre dæktrykket. Endelig støder vi ind i problemer. Spørgsmålet er kun hvornår.

KROPPEN ARBEJDER PÅ SAMME MÅDE.

Og mobilitetstræning er vores personlige service. Dårlig bevægelighed medfører øget risiko for skader, dårligere koordination og teknik, men gør det også sværere for kroppen at komme sig. Så hvis du synes at udspænding er kedeligt, skal du blot svare: "Nogle gange skal du gøre ting, du ikke har lyst til".

VÆRKTØJER, DER LETTER

Hos Gorilla Sports har vi en række forskellige udstyr til at forbedre og forenkle din mobilitetstræning. For at du har en grundlæggende forståelse af, hvad alting er, er her en kort og præcis opsummering af de forskellige værktøjer.

Tæpper

Tæpperne vi sælger kan opdeles i to forskellige kategorier. Vores lidt tykkere træningsmåtter er beregnet til præcis, hvad det lyder som, træning. Vores træningsmåtter er designet til at beskytte dit gulv, dit udstyr og dig selv mod hårde stød, der fører til slitage.
Den anden type måtter vi sælger er vores yogamåtter. Disse måtter er tyndere end vores træningsmåtter for at give bedre stabilitet i yogastillinger, når du udfører stillinger, der kræver balance. Yogamåtterne kommer i forskellige materialer for at imødekomme dine præferencer. Fælles for alle yogamåtter er deres rette greb.

Yoga bælte

Et yogabælte bruges som forlænget arm i forskellige yogastillinger. Bæltet gør det nemmere for dig, der gerne vil dybere ind i stillingen uden rigtig at nå den del af kroppen, du ellers ville holde med hænderne. Et fremragende værktøj at have i din yogataske.

Yoga blokke

Yogablokken fungerer som en forhøjet stilling til forskellige stillinger. Forhøjningen kan enten bruges til at lette og skabe støtte i forskellige stillinger, eller til at gøre stillinger mere udfordrende. Mange yogaklasser anbefaler at bruge yogablokke for at få mest muligt ud af din time.

Yoga bolster/meditationspude

Dette er to forskellige former for polstrede puder, der bruges til at gøre sidde- og liggestillinger mere behagelige. De bruges hovedsageligt under afslappende yogaklasser og meditationskurser.

Yoga hjul

Et yogahjul bruges ligesom blokkene og bæltet som et faciliterende værktøj til forskellige yogastillinger. Hjulet støtter kroppen i udfordrende stillinger, så du nemmere kan fokusere på din vejrtrækning.

Forsøm ikke din mobilitet. Træf aktive valg for at undgå at klage over din stive lænd og faldende kropsholdning. Det starter med dig.