Boksesæt - Boksepakke

Et boxningspakke, som omfatter en boxningssäck og boxningshandskar er en fremragende investering for alle som vil træne.
At slå på en boxningssäck er et af de mest effektive måder at træne koordination, cardio og samtidig lindra stress og aggression.

En af de primære fordele med et boxningspakke er at det giver en komplet træningsoplevelse som hjælper til at styrke både kroppen og sjælen.
At træne med en boxningssäck er en fremragende kardiovaskulær træning som brænder kalorier og øger syreupptagningsevnen. Derudover kan boxning, og anden kampsport med slag og sparkar, også forbedre reaktionsförmågan og balancen samtidigt som det kan øges selvförtroende.

Når du køber et boxningspakke skal du intet oroa sig for at lade være efter forskellige dele og tilbehør separat. Pakken indeholder alt hvad der er nødvendigt, udover ophængning; en boxningssäck, boxningshandskar og ibland også handledsskydd.
Genom at købe et pakke sparer man både tid og penge.

Køber du et boxningspakke er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse og vægt på boxningssäcken og handskarna. En för tung säck gör att säcken inte rör på sig når du slået og dine handlere får ta mere styrken end hvad de egentlig behøver. Vänder vi på det vill du inte ha en för lätt boxningssäck för då gungar boxningssäcken vid minsta slag och det vill du undgå det med.
En bra tumregel for at vælge ret boxningssäck er at boxningssäcken skal være cirka halvdelen så tung som den som træner og handskarna skal være lidt tunnare i frem for at mindske risikoen ved at vricka handlede.

Gratis forsendelse på alle køb over 600 kr.

Bokseudstyr Træningssæt

12 produkter