Leverings information

FRAGTFRI PÅ ALLE KØB OVER 700 KR OG HURTIG LEVERING!

Vi leverer alle ordrer med PostNord. Uanset hvor lille eller stor din bestilling er. Vi bruger Postnord til alt transport. En forsendelse gebyr på 89 kr tilfalder alle bestillinger der har en ordreværdi på under 700 kr. Alle varer, der er over 700 kr har gratis forsendelse. Levering forekommer som udgangspunkt fra 8:00 til 18:00 mandag til fredag. Normal leveringstid er 5-10 dage afhængigt af hvor i landet du bor - da alle varer kommer fra vores hovedlager i Tyskland. Ordre der sammelagt eller vare vejer over 30 kg leveres i to eller flere pakker. 

VI LEVERER KUN TIL DANMARK
Gorilla Sports Danmark leverer kun varer indenfor Danmarks grænser.
 

FRAGTOMKOSTNINGER

Alle varer køb over 700 kr er med gratis forsendelse. Forsendelser under 700 kr vil blive opkrævet 89 kr pr. levering til døren - for produkter, som har en vægt på 30 kg, kan ekstra fragtomkostninger blive aktuelt. Dette vil fremgå af din betaling, hvor den samlede fragtomkostning vil være angivet.
 

UDEBLIVENDE LEVERING OG LEVERINGSFORSØG

Hvis vores speditør (Postnord) ikke kan aflevere din pakke, vil de efterlade en meddelelse i din postkasse. Du vil derefter kunne afhente pakken på nærmeste posthus eller bestille en ny tid til levering.
Du kan spore din pakke på Postnords hjemmeside. Parcel-id, får du i din leveringsbekræftelse som du modtager på e-mail.

https://www.postnord.dk

 

Postnord har ingen forpligtelse til at ringe til kunden at tjekke med dem, om de er hjemme på leveringstidspunktet. Dette kan alligevel forekomme, alt afhængig af hvem leverer pakken og om der er et telefonnummer angivet på fragtbrevet. Vi beder dig kontakte Postnord direkte før du kontakter os for at få hjælp med din pakke.
 

Hvis du ikke er tilgængelige på kontakt-tidspunktet eller selv kontakter Postnord indenfor 7 arbejdsdage, vil leveringen blive sendt tilbage til vores centrallager. I forbindelse med dette, vil vi annullere din ordre og refundere det betalte beløb på de gældende varer, minus fradrag for fragtomkostninger, rykkergebyrer og administrationsomkostninger for leveringen. Er varens værdi ikke høj nok, vil vi opkræve dig forskellen. De samlede udgifter til dette vil varierer afhængigt af vægt og volumen på din levering.