Om Gorilla Sports

“TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD TIL”
Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med vision om at tilbyde professionelt sports og træningsudstyr som alle har råd til. Vi lægger stor vægt på kvalitet og holdbarhed samtidig med at vi holder priserne lave - det gør vi ved på egen hånd at producere størstedelen af vores produkter.
 

Vores mål er at hjælpe dig til at opnå dine mål gennem bedre træning om du så vælger at træne i dit træningscenter eller hjemme med Gorilla Sports. Her hos os finder du mange træningsredskaber som er perfekte til hjemmet. Leder du en træningsbænk, vægtstang, kettlebells, yogamåtte, vægtskiver eller et håndvægtsæt ? I vores webshop finder du altid noget som passer perfekt til dig. Tag et kig på vores store udbud.

 

Vær med på trenden og begynd at træne nu. Vi har alt hvad du behøver til at gøre din lejlighed, kælder eller ekstra værelse til et professionel privat træningsmiljø. At træne og have det fantastisk samtidig med at du får dig en veltrænet krop og bedre udholdenhed er snart en realitet med Gorilla Sports. Foruden dette lægger vi stor vægt på god service. Vi levere direkte hjem til dig, er konstant i gang med udvikling af nye produkter til vores sortiment og svarer gerne på forespørgsler eller andre spørgsmål fra dig.

 

LAGER AF PRODUKTER
For at give lidt mere indsigt i, hvordan vi arbejder, og det fælles lager, vi har i Tyskland, Frankfurt, har vi optaget en video, der viser lagerets omfang.GORILLA SPORTS DANMARK
Gorilla Sports i Danmark drives af:

  • Fryskap Aktiebolag 
  • Org.nr: 556541-9420
  • Enköpingsvägen 12
  • 746 52 Bålsta

Mail adresse Gorilla Sports Danmark: [email protected]

GORILLA SPORTS: