Bytte og Retur

Når du køber varer hos os har du altid 30 dages retur og fortrydelsesret i overensstemmelse med købeloven. Det betyder, at du som kunde har ret til at fortryde dit køb ved at underrette os indenfor 30 dage efter modtagelsen af ​​den bestilte vare og returnere efter angivelserne for returret, som kan ses nedenfor.

Dette gælder ikke produkter med brudt forsegling, eller hvis du bryder emballagen på en varen, hvis det ikke er for at undersøge om produktet er komplet og i ny stand.

Når du kontakter support, kan du blive bedt om at åbne pakken, og i en sådan situation gælder fortrydelsesretten, selvom pakken åbnes.

Bemærk, du som kunde er ansvarlig for at sikre at ordren er gennemført inden fortrydelsesretten, 30 dage. Dette så at vi kan garantere dig den hjælp du har brug for.


RETUR TIL VORES DISTRIBUTIONSCENTER

Ønsker du at returnere en varer i forbindelse med fortrydelse af køb, skal varen returneres til vores distributionscenter i Tyskland.

Vælger du at returnere til vores distributionscenter i Tyskland står du selv for fragten. Adressen til distributionscenteret kan skaffes ved at kontakte kundeservice på [email protected]

Pakken skal have en standard returseddel fra dit valgte postkontor og på pakken skal ordet "return" og ordrenummer med et P foran skrives tydeligt på pakken (f.eks. P12345). Efter afsendelse skal du meddele kundeservice pakkens tracking nummer på samme mail adresse, [email protected].

Hvis den boks du modtog varerme i er for stor eller i stykker kan du vælge at pakke varerne i egen fremskaffet emballage.
Bemærk at det er dig som kunde der er ansvarlig for at varen bliver returneret til os intakt, derfor anbefaler vi, at du sender varen i solid emballage og helst i den originale emballage. Gorilla Sports forbeholder sig ret til at afvise returnering af et produkt, hvis det viser sig, at produktet ikke er sendt efter foreskrevne regler.


REKLAMATION

I forbindelse med reklamation af et produkt skal du skrive en mail til [email protected]. Denne mail skal indholde; Købers navn, ordre nummer samt billede af skade/fejl/mangel ved produkt.

 

Ønsker du at returnere produkt i forbindelse med reklamation sker det efter samme regler som retur i forbindelse med fortrydelsesret. Når vores distributionscenter i Tyskland modtager reklamationer og har godkendt reklamationen vil der automatisk blive sendt en et tilsvarende nyt produkt til dig.
Varen vil blive sendt indenfor 30 dage efter at Gorilla Sports har modtaget din reklamation. Gorilla Sports forbeholder sig ret til at afvise en ugyldig reklamation.

 

Ved reklamation følger Gorilla Sports retningslinjer fra den danske købelov.
 

TILBAGEBETALING

Ved tilbagebetaling refunderes forsendelse- og fakturering afgifter ikke. Tilbagebetaling vil blive foretaget inden for 14 dage fra den dato, vi har modtaget din returnering af fejlfri og uåbnet produkt i original emballage eller tilsvarende emballage. Refunderingen vil foregå på samme vis som din betaling.
 

Hvis du har valgt at betale via faktura, og allerede har betalt din faktura vil du blive kontaktet af vores kundeservice, som vil spørge på dine kontooplysninger, så der kan tilbagebetales til din bankkonto.
 

BYTTE

Desværre kan det at bytte en varer ikke administreres af vores distributionscenter, vi henviser derfor til vores returpolitik ovenfor.