Foam roller og Massagebold

Kroppen og sindet hænger sammen. Hånd i hånd, dag ud og dag ind.
Den lykke der suser gennem kroppen når vi trækker vejret efter intervaltræningen eller den følelse af kraft vi får efter et rigtig tungt sæt er noget ud over det sædvanlige.
Træning resulterer i al pragt. Men den følelse vi får når vi passer på os selv er uovertruffen.

Når det så er sagt behøver vi ikke gøre en indsats for at gøre vores kroppe godt.
Det er mindst lige så vigtigt at lade kroppen komme sig. Selvfølgelig er der mange måder vi kan forbedre vores restitution på. Ordentlig søvn og en god kost er måske de mest almindelige dele vi normalt fokuserer på. Elementer som mobilitet og udstrækning er derimod nemme at glemme. Og her kan vi virkelig gøre en forskel for vores humør!

Det er netop det sidste vi vil fremhæve. Vores foam rollers er fantastiske når det kommer til at blødgøre vores muskler men også vævet mellem musklerne kaldet fascia. Når vi blødgør og skaber kontakt med fascien forbedres kommunikationen mellem hjernen og musklerne og vi øger derved vores kropskontrol. Det er ikke helt kedeligt!

Kan du få stive punkter i ryggen eller på benene er vores massagebolde lige det du har brug for. Muskelknuder eller triggerpunkter, som de også kaldes, er ophobninger af stive muskelfibre. De opstår ofte efter hårde anstrengelser eller når vi har anstrengt en muskel i længere tid. For at slippe af med triggerpunkter hurtigere er vi nødt til at få adgang til og skubbe disse ophobninger fra hinanden så frisk sundt blod kan strømme gennem musklen. Det er her massagebolden kommer ind i billedet. Med bolden kan du markere de steder hvor muskelknuderne er opstået og modvirke smerten.

Foam rollers og massagebolde er begge, mere eller mindre, lige godt tilbehør til dig og din træning, der forbedrer mobiliteten, mindsker muskelsmerter og forebygger skader. Det kan du gøre ved at rulle enten mod gulvet eller mod væggen som opvarmning inden din træning.

Husk at vi har gratis fragt over 600 kroner

Tilbehør

11 produkter