Vertical Climber

Vertical Climber

Det er ikke kun muligt at købe motionscykel, crosstrainer, romaskine og løbebånd hos os hos Gorilla Sports, men det er også muligt at købe en vertical climber.
Til jer der har brugt en vertical climber så ved I hvad det handler om og der er ikke meget mere at skrive end at det er en meget svær fitnessmaskine.

Som du hører navnet vertical climber udfører du en bevægelse når du træner der minder om at klatre mere eller mindre lodret lige op. En meget effektiv bevægelse til dig der gerne vil varmes og få pulsen op for at sige det mildt.

Køb Vertical Climber

Når du køber en vertical climber, skal du huske på følgende:

  • Dimensioner
  • Maksimal belastning
  • Hvad viser displayet

Dimensionerne er vigtige at huske på, så du ved, at du passer på maskinen. Er du omkring 200 cm høj, er der risiko for, at du rammer loftet ved brug af maskinen, da du er et par centimeter over gulvet i den laveste position, når du træner med maskinen.
Det er også godt at holde styr på, hvor høj maskinen er, så du kan begynde at tænke på, hvor lang bevægelsen bliver, og om det er muligt at indstille den efter din kropslængde.

Maksimale belastning, skal du være opmærksom på når du køber en vertical climber så du ved at den tungeste person der skal bruge maskinen kan gøre det samme. Så også for at regne ud om den vertikale klatrer kan klare at man fx træner på den med en vægtvest fastspændt til kroppen. Vores vertikale klatrer kan klare op til 200 kg.

Hvad displayet viser er naturligvis ikke afgørende for om du kan træne med din vertical climber eller ej, men det er en sjov detalje til at få det optimale ud af din træning. Jo flere målepunkter, jo flere måder at måle din udvikling på.

Træn med Vertical Climber

Enten træner du langdistance til arbejde over længere tid med ret høj puls eller også træner du det vi foretrækker; intervaller.

En nem måde at træne intervaller på er at dele minuttet og træne 20s, hvile i 40s, træne i 30s, hvile i 30s eller på en god dag, træne i 40s og hvile i 20s. Det bliver nemt at holde styr på hvornår man skal træne og hvornår man skal hvile.

Konditionsudstyr

1 produkter