HJEMMETRÆNING

Køb ind til din hjemmetræning

Overvejer du at skabe en træningsstation til din hjemmetræning så er du kommet til det rette sted. Vi har et bredt sortiment med mere end 900 produkter, hvilket betyder at du her kan finde alt hvad du skal bruge. 

For at starte et sted så kan vi tilbyde: 

Den træningsbænk du skal bruge skal du vælge på baggrund af hvilke øvelser du vil udføre, din træningserfaring og hvor meget du vejer. 

Skal du eksempelvis træne med håndvægte, er nybegynder og vejer under 100kg kan du som udgangspunkt vælge frit i vores sortiment. Dette skyldes, at træning med håndvægte ikke kræver nær så meget vægt, da en del af øvelsen går på at stabilisere muskulaturen, hvor imod bænkpres med en vægtstang oftest udføres med højere vægt og derfor vil kræve en træningsbænk der kan tåle en højere belastning. Hovedparten af vores bænke kan klare op til 200kg. Vejer du under 100kg, vil du oftest også kunne udvikle din træning og helt op til din makssstyrke. Vejer du over 100kg, skal du tage et kig på maksvægt samt sikre dig øget stabilitet. 

Ved valg af vægtstangsstativ til din hjemmetræningstation skal du ligeledes overveje hvilke øvelser du primært vil lave. Du skal sikre dig at stativet ikke er for smalt til bænkpres og er højt nok til hvis du skal bruge det til squats. 

En andet produkt som du ved udvikling af din hjemmetræning kan gå hen og få brug for er et stativ til dine håndvægte eller vægtskiver.  Her skal du sikre dig at der er plads nok og at stativet har de rigtige dimensioner. Især når det kommer til vægtskiver, da disse fås med varierende hul-diameter på enten 31 eller 51 mm. 

En træningsstation kan består af alt hvad du ønsker, og afhænger af hvilken træning du vil fokusere på. Herunder er nogle andre forslag til hvad du kan træne, og hvor vi ligeledes kan supplere med de nødvendige redskaber:
 

Oplever du at der er nogen du efterspørg til din træning, og det ikke umiddelbart kan ses på vores hjemmeside, så må du meget gerne skrive til os på [email protected] og påtale det. Det er muligt at varen er lige om hjørne eller momentalt udsolgt. Alternativt er vi altid interesseret i at udvikle vores sortiment - og er glade for input. 

Bestil i dag og få gratis fragt på alle køb over 600 kr.

Træningsgulv Kabelmaskine Lat Maskine Træningsbænk Træningsmaskin Smithmaskine Vægtstangstativ Vægtstativ

107 produkter