Kettlebellsæt

KØB KETTLEBELL PAKKE

Overvejer du at købe et kettlebell sæt bør du først spørge dig selv hvad du vil bruge kettlebells til.

ALMINDELIGE FEJL VED KØB AF KETTLEBELLS:

Det er almindeligt at købe en kettlebell der er for let. Hvis du for eksempel vil træne kettlebell swings, goblet squats og kettlebell lunges og går farmers med din kettlebell skal du turde tage en tungere kettlebell.

Mange af de mest populære kettlebell-øvelser involverer mere teknik end du måske tror. Og når du først har vænnet dig til øvelser som dem der er nævnt tidligere vil du sikkert indse hvor meget du aktiverer dine store muskelgrupper såsom balder, lår og torso. Så når du har brugt din kettlebell et stykke tid bliver du bedre til at anvende de store muskler i din krop. Så er der risiko for, at den kettlebell, du har købt opleves som for let og at der skal mange gentagelser til før du bliver anstrengt.

Det er nemt at vælge det forkerte materiale på kettlebellen. Husk at overveje hvor du skal træne et sted når du køber en kettlebell. Hvis du har et plot kan du med fordel tage din kettlebell ud og træne så kan det være en god idé at tage en der er sværere at undgå slid på kloden. Skal du derimod kun træne indendørs så undgå en der risikerer at lave mærker i gulvet, hvis du ved et uheld skulle tabe den lidt for hårdt.

HVILKEN KETTLEBELL SKAL JEG KØBE?

Ønsker du at træne mere specifikke muskler eller bruge kettlebellen som supplement til diverse kropsvægtøvelser og har du fået anbefalet genoptræningsøvelser som du gradvist bør øge belastningen på, anbefaler vi vores lettere kettlebells. Der er rigtig mange øvelser, der kan blive rigtig tunge med en overraskende let kettlebell. Både torso- og skuldertræning er som skåret og tørret til vores mindre bolde.

Vores cement kettlebells har ligesom navnet en kerne af cement som gør dem lidt større i størrelsen. Takket være deres billigere materialer er de også billigere i indkøb og kan bruges til alle forskellige typer kettlebell-øvelser. Perfekt til dig der måske er ny til at bruge kettlebells og ikke vil bruge så meget på din første globus.

Vores støbejernskugler er nok det du er vant til at bruge hvis du har trænet med kettlebells i fitnesscenteret. De er den solide type kettlebells. Boldene med vinylbetræk er bedre egnet til indendørs brug mens de uden holder bedre når du træner udendørs.

Hvis du er en erfaren kettlebell-bruger synes vi du skal tjekke vores stålkugler i competition-model. Alle bolde har samme dimensioner, hvilket gør dem meget behagelige at bruge, uanset boldens vægt. Modellen er konkurrencestandard, hvilket kan være godt at vide, hvis du gerne vil tage træningen til næste niveau.

Og sidst men ikke mindst har vi vores justerbare kettlebells. En rigtig smart opfindelse hvor du har mulighed for selv at ændre vægten. Ideel til dig der har mindre plad, og som kan en masse øvelser du gerne vil lave som kræver forskellig vægt.

Fragt er inkluderet når du handler for mere end 700 kr.

Kettlebells Træningssæt

17 produkter