KONDITIONSUDSTYR

Køb af konditionsudstyr

Her finder du Gorilla Sports sortiment af konditionsudstyr.

Hvorfor konditionstræning?

Når vi træner kondition, er det primært vores evne til at optage ilt, vi udvikler. Forbedret iltoptagelse fører til hurtigere restitution, hvilket gør, at vi kan udføre mere arbejde på kortere tid og dermed øge vores præstation, uanset fokus.

At kombinere styrketræning med konditionstræning er en vindende kombination, hvor begge dele gavner hinanden, så uanset om du ønsker at blive hurtigere på milen eller kunne løfte mere under styrkepas, er konditionstræning en rigtig god del af din træningsuge.

Hvilken konditionsmaskine skal jeg købe?

Hvis det udelukkende er dit hjertes evne til at pumpe blod, du ønsker at træne, spiller valget af maskine ingen rolle. Så længe du bliver udfordret, vil alle typer af konditionsmaskiner gavne dig. Men hvis du allerede har en passion, du brænder for, som løb eller cykling, bør du naturligvis vælge et redskab, der specialiserer dig mod din interesse.

Vores konditionsudstyr

Vi tilbyder et bredt udvalg af konditionsudstyr i form af:

  • Crosstrainer
  • Løbebånd
  • Motionscykel
  • Romaskine
  • Vertical Trainer
  • Vibrationsplade

Crosstraineren er det konditionsudstyr, hvis bevægelse efterligner løb, men som er meget mere skånsom for dine led. Et godt alternativ for dig, der kan lide at løbe, men som er i en fase, hvor du ønsker at komme i gang eller fokusere på rehabilitering.

Løbebånd. Når det kommer til løbebånd, har vi flere forskellige modeller. Det, der adskiller vores løbebånd, er:

  1. Størrelsen. I vores sortiment har vi både mindre løbebånd, der kan klappes sammen, og større modeller, der virkelig byder på stabilitet.
  2. Motorkraft. Vores dyrere bånd kommer med kraftigere motorer. Jo kraftigere motor, desto stejlere vinkel kan du vælge at have på båndet, når du løber med høj hastighed. Brugerens kropsvægt spiller også en rolle for, hvad motoren kan håndtere. Lad dine præferencer omkring hældning og hastighed bestemme, hvilken type bånd du vælger. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Motionscykel. Blandt vores motionscykler finder du alt fra sammenklappelige X-frames og spinningcykler til assault bikes og cykler med rygstøtte. Med det sagt har vi modeller for alle!

Romaskinen er maskinen, hvor du bruger næsten hele kroppen. Roning er en sjov og udfordrende måde at træne kondition på, der både udfordrer vores styrke og kondition. Afhængig af modstandsniveauet vil træningen fokusere mere på styrke eller kondition. Hvis du ønsker at træne kondition, anbefaler vi, at du holder dig under modstandsgrad 7, mens hvis du sigter mod hårde, muskelkrævende mælkesyreintervaller, kan du gå op på niveau 10.

Vertical climber er en maskin, hvor bevægelsen minder om at bevæge sig op ad stejle bakker, derfor navnet vertical climber. En lidt anderledes type træning, hvor du aktiverer hele kroppen med både træk og pres for armene og løft og tryk med benene.

Vibrationsplade. Vibrationstræning er en undervurderet type træning. Idéen med pladen er, at vibrationerne skal øge aktiveringen af musklerne, der er involveret i den bevægelse, du udfører. Pladen er fantastisk til at træne balance på, da vibrationerne virkelig aktiverer dine muskler. Udfør knæbøjninger eller stå på ét ben og mærk, hvordan kroppen arbejder. Også smidighedstræning kan opleves rigtig skønt på denne skjulte perle.

Crosstrainer Løbebånd Motionscykel Romaskine Vertical Climber Vibrationsplade

41 produkter