Motionscykel

Købe Motionscykel

Motionscyklen er den mest brugte til cardiotræning i hjemmet. Sådan har det været i mange år, og dette er ikke nogen overraskelse da: 

  • Alle kan benytte sig af den
  • Den er nem at indstille til flere brugere 
  • God til både motion og genoptræning
  • Er en skånsom træningsform overfor led 
  • Kan fås i mange former og kvaliteter

FORSLAG TIL FORSKELLIGE MOTIONSCYKLER: 

Så overvejer du at dit næste træningsudstyr skal være en motionscykel, så er vi her klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige til netop dit behov. 
Se nedenfor nogle af de ting vi foreslår at du overvejer i forbindelse med dit valg: 

KØB MOTIONSCYKEL 

At have motionscykler derhjemme er ikke kun godt til almindelig træning og til rehabiliteringsforløb, men også selvfølgelig til forbedring af konditionen. Motionscyklen er velegnet til langdistance såvel som spurt, men alt efter hvad du foretrækker at træne findes der særlige velegnet cykler. Så derfor anbefaler vi følgende overvejelser i forbindelse med dit valg: 

  • Hvor meget plads har du i hjemmet til din motionscykel? 
  • Hvor meget vejer den tungeste person der skal bruge cyklen? 
  • Hvilken form for træning skal cyklen bruges til? 
  • Hvor ofte forventer du at bruge cyklen? 
  • Har nogen af dem der skal bruge cyklen reduceret mobilitet? 

Plads: Hvor meget plads har du i hjemmet til at træne - er der plads til stationært træningsudstyr, eller er der behov for udstyr der kan foldes sammen, og gemmes væk eller i hvert fald bare fylder lidt mindre af rummet når det ikke bliver brugt ? Hvis du er en af dem der gerne vil kunne pakke hjemmetræningen væk når du er færdig, så kunne vores X-frame motionscykel måske være noget for dig - Klik her
Har du derimod plads til den stationære motionscykel, så kan vi tilbyde alt fra den traditionelle model, spinningcyklen og cykler med ryglæn. 

Belastning: De forskellige motionscykler vi forhandler har rekommenderat maks belastning i form af hvor meget brugeren vejer. Dette skal du især være opmærksom på ved de lidt billigere modeller, da de ofte kan klare mindre vægt end de noget dyre modeller.   

Træning: Hvilken form for træning tænker du at skulle træne på din cykel, er det spinning, intervaller eller langdistance? - alt efter hvad du foretrækker så er der forskellige modeller at vælge imellem. 

Hyppighed: Hvor ofte forventer du at træne? Det er selvfølgelig ikke noget du ved helt præcis, men forventer du at skulle træne mange gange hver uge, så vil vi anbefale en cykel med elektriske bremser - da disse modeller bedre kan modstå slid. 

Mobilitet: Er der en eller flere af dem der skal bruge cyklen som har nedsat mobilitet er det vigtigt at vælge en cykel som er lav - lav i den forstand, at benene ikke skal løftes høj op over en tværstang for at stige op på cyklen. Et eksempel er vores Motionscykel 4.2 - Klik her

Hvis du har yderligere spørgsmål til hvilken cykel du skal vælge, eller behov for ideer til træningen, så kan du altid kontakte os på [email protected].

Der er fri fragt på alle vores motionscykler.

Konditionsudstyr

13 produkter