Plyobox

Hvad betyder plyo?

Plyo kommer af ordet Plyometric, som er en kategori af bevægelsesmønstre, hvor kroppen udsættes for hurtige retningsændringer. Plyometrisk træning kan sammenlignes med effekten af ​​et gummibånd, hvor musklerne strækkes hurtigt, før de forkortes for at levere kraft. Gummi-effekten, som den også kaldes, gør os i stand til at udvikle vores eksplosive evne, når vi hopper og skyder på genstande.

Plyometrisk træning er en del af menneskets naturlige bevægelsesmønster og er en forudsætning for et aktivt liv. En god plyometrisk evne giver os mulighed for at hoppe højere og længere, lande fra højere højder og mere specifikt at kunne skyde væk fra faste genstande.

Hvad bruges plyobokse til?

Plyoboxes er kasser, der er tilpasset til at træne vores plyometriske evner. En plyo-boks er skabt til at hoppe op og ned fra. Den er stabil og kan modstå hårde stød.
Plyo-bokse kan også bruges til at træde op og ned fra, hvilket er fænomenal træning for for- og baglår og gluteus maximus. En plyobox kan også bruges som et trin til at nå en hagestang, der er sat for højt eller som en elevation for fødderne, når man udfører push-ups for at nævne et par andre anvendelsesområder.

Hvilken plyobox skal jeg købe?

Hos os hos Gorilla Sports finder du et stort udvalg af plyobokse.

Vi har den mere klassiske plyobox, der ligner en solid kasse med tre forskellige mål på højde, bredde og længde, som dermed byder på flere højder i samme kasse. En meget enkel men praktisk plyoboks ganske enkelt.

Så har vi polstrede kasser, der passer bedre til dig, der virkelig gerne vil udfordre din eksplosive evne og hoppe højt. De bløde sider forhindrer slid og stød mod smalle ben, hvilket kan være en fin forsikring, hvis du ikke når at hoppe helt op i flammen. De polstrede skuffer fylder lidt mere end de solide.

Den justerbare plyoboks er overfladeeffektiv som den solide, men er mere stabil og kan belastes tungere. Den kan justeres i flere forskellige højder, hvilket giver stor variation i dets anvendelsesområde og fungerer bedst et bestemt sted. Perfekt til dig, der vil lave vægtede box-steps.

Plyo-boksene bestående af metalben og en landingsflade er både stabile og holdbare, samtidig med at de er nemme at flytte. De har en fast højde, der ikke kan justeres, men med deres hule konstruktion kan stables med lignende skuffer, hvilket gør dem meget overfladeeffektive.

Gratis forsendelse på alle køb over 700 kr. 

Crosstraining

6 produkter