STYRKETRÆNING

Under vores frivægte har vi samlet alle vores vægte i alt fra vægtskiver og håndvægte til kettlebells og vægtstænger. For nemt at navigere, har vi sorteret alt i kategorier, så du, der ved, hvad du leder efter, kan klikke på de kategorivægte, du leder efter. Det mens du, der ikke lige ved hvad, kan scrolle igennem alle frivægtene her på siden for at få inspiration.

Træn med fri vægt

Når du træner, er modstand altafgørende, hvad enten det er kropsvægttræning eller fitnesstræning. Der skal en modvægt til for at skabe en modstand, der giver dig mulighed for at nedbryde musklen gennem træning og derefter bygge den op igen, stærkere.

På denne side fejrer vi fire vægte i form af:

  • Vægtplader
  • Håndvægte
  • Kettlebells
  • Indiske klubklokker
  • Gym hammer
  • vægtstænger

Vægtplader. Når du vælger vægtskiver er det første du skal tænke på hvilken huldiameter de skal have da vi forhandler forskellige diametre i forhold til både vægtskiver og vægtstænger.
Dernæst er det at tænke over om man vil have kofangerplader der har samme diameter uanset vægt og med den fanger stødet der opstår når vægtstangen med vægte kastes på gulvet. Alternativt, hvis du ønsker vægtlodder med forskellige diametre for hver vægt og måske endda forskellige farver eller om det skal være samme farve.
Herefter skal du kun beslutte dig for hvor meget vægt du vil træne med og hvordan du fordeler vægten mellem forskellige vægtskiver. Tipset her er at købe to af hver vægt på 2,5 kg, 5 kg, 10 kg og op til 20 kg så du nemt kan justere vægten jævnt og flot opad med en stigning på 5 kg op til i alt 85 kg (vægtplader + vægtstang på 20 kg ). Har du så brug for flere kan du tilføje flere 20 kg vægtskiver.

Håndvægte, vi har i både faste designs hvor vægten altid er den samme og i justerbare alternativer hvor du kan vælge og tabe dig på egen hånd.
Der er selvfølgelig fordele ved dem både i alt fra tidsbesparelse til enkelthed og plads, her skal du selv vælge.
Køber du justerbare håndvægte bør du tænke over hvor bred vægtfladen på håndvægtstangen er sammen med hvor brede vægtskiverne er så du ved hvor tunge håndvægtene kan være.
Er du på udkig efter faste håndvægte kan vi foreslå at vi har både mindre og større håndvægtstativ så du kan starte med en mindre og så købe en større, hvis du får brug for flere.

Kettlebells, vi har en masse forskellige muligheder i vægte op til 40 kg og det du primært skal tænke på udover det budget og vægt som du skal have er at læse om grebet. Vores kettlebells har forskellige bredder på grebene og forskellige diametre på grebene. Er du vant til en kettlebell der har greb er det selvfølgelig fordelagtigt hvis den ikke kun har samme vægt men et tilsvarende greb.

Indian Clubbells, de er ikke de mest almindelige vægte til træning men for dem der bruger dem er de selvfølgelig meget gode. Google dem og du vil se noget særligt.

Gymhammer, der er værd at tænke over er selvfølgelig vægten du leder efter men også skaftet. For nogle er det ligegyldigt, for andre er det afgørende. Ellers er de der til at slå og vores gymnastikhamre, uanset vægt, er gode at slå med.

Vægtstænger, de vi tilbyder fås i forskellige længder, forskellige vægte og i forskellige diametre. Tænk over hvad du er vant til, hvad du har plads til, hvilken vægt du ønsker og grebslængden så den passer til bredden på vægtstangsstativet. Sørg desuden for at købe de rigtige huldiametre på vægtskiverne.

Bestil i dag, gratis fragt ved alle køb over 700 kr.

Håndvægte Kettlebell Vægtstang Vægtskiver Vægtstangsæt

210 produkter