Træningsgulv

Når du træner sker det af og til, at vægtskiver, håndvægte eller kettlebells placeres, rammer eller tabes på gulvet imellem repetitioner eller sets. Det kan derfor være fordelagtigt, at have noget der beskytter både udstyret men ikke mindst gulvet.

Derfor tilbyder vi to former for træningsunderlag.
Det ene er i form af en tynd måtte der kan rulles ud, alternativet er et underlag der samles som puslespilsbrikker og som er ca. 30 mm tykke.

Det ekstra tykke gulv er især at foretrække ved større træningsmaskiner/multifunktionsmaskiner eller crossfit bokse. Fordelene ved begge disse underlag, er at de nemt kan fjernes, flyttes og rengøres. 

Køb træningsgulv / underlag

Vi har to typer af gulv:
  • Fitnessgulv (blød) 
  • Træningsgulv (gummibelægning)


Det ene har et blødt ydre og har en blød konsistens, hvilket gør det rart at gå og sidde på. Er du ude i at skulle løfte tunge vægtstænger eller lignende, kan det være fordelagtigt at købe et par ekstra “brikker”, som du ligger der hvor vægtene vil møde gulvet. Det dette underlag vi henviser til - Klik her. Underlaget findes i syv forskellige farver - blandt andet lys parket, mørk parket og “græs”, med disse skal du være opmærksom på at trykket er tyndt, og derfor relativ let forsvinder ved slidtage.  

Alternativet til det ovennævnte underlag, er et underlag/gulv med et 2 mm tykt gummi lag, som ligger ovenpå skummet og gør underlaget hårdere og mere modstandsdygtigt overfor stød og tab af vægte - Klik her. Dette underlag/gulv findes i fire farver. 

Med andre ord - ved du at du skal løfte tungt og har en tendens til at slippe vægten lidt over gulvhøjde, så anbefaler vi træningsgulv med gummibelægning. Alternativet til dig der ønsker et komfortabelt underlag til udstræk og gulvøvelser, som klassiske mavebøjninger og planke, er den bløde version uden gummibelægning. 

Træningsgulv leveres usamlet i firkantede puslespilsbrikker, som let kan samles og skilles ad igen. Træningsgulvet er tilpasset sådan at du nemt kan øge antallet af “brikker” og afdække et større areal af dit gulv med underlaget. For en pæn finish kan du tilkøbe kantstykker. 

Husk - der er gratis fragt ved køb over 700 kr. 

Hjemmetræning

8 produkter