Træningselastik

Købe Gummibånd Elastikker

Skulle du købe elastikker og undre dig over hvilken du skal købe har vi listet dem vi har og hvad du kan bruge dem til herunder. Det kan være svært at vide selvom gummibånd er et meget godt og populært produkt som vi tilbyder i forskellige muligheder:

  • Korte elastikker/gummibånd
  • Lange elastikker/gummibånd
  • Gummibånd med håndtag
  • Gummibånd uden håndtag

Korte elastikker gør udmærket til at skabe kontakt til den pågældende muskel og få den til at brænde ordentligt og også til at udføre diverse genoptræningsøvelser med.
Det korte elastik har vokset sig populært i fitnesstræning da det giver mulighed for at skabe ekstra kontakt og da primært til baldemusklen. Men det korte elastik kan selvfølgelig også bruges til at træne andre muskelgrupper, både under- og overkrop.

Lange elastikker giver ekstra dimensioner til din træning da den både kan fungere som modstand og som hjælp i forskellige øvelser.
Almindelige øvelser til at bruge det lange elastik som hjælp er i hager og dips hvor man enten sætter fødder/fødder eller knæ/knæ i gummibåndet og med det strækker gummibåndet på vej ned i øvelsen og så for at få hjælp op at gummibåndet vil trække sig sammen.
Ønsker du hjælp af lange elastikker anbefaler vi at du køber to gummibånd i forskellige farver til forskellige tykkelser. Når du træner starter du med begge dele og efter du er blevet stærkere fjerner du det lidt tyndere gummibånd og træner med det tykkere af de to. Når du er for stærk til det går du over til kun at træne med det lidt tyndere gummibånd før du er klar til at træne uden hjælpemidler.

Gummibånd med håndtag gør sig rigtig godt som et supplement til trækøvelser og diverse lettere øvelser til fx skuldre og arme etc. Det er selvfølgelig muligt at træne nogenlunde på samme måde med de lange gummibånd men det er meget pænere med de gummibånd, der har håndtag. Den mest populære vi har er den med grønne, røde og blå gummibånd, hvor du kan tage af og på håndtagene på elastikkerne. På den måde kan du ændre modstand alt efter træning og egen styrke og enten træne med alle tre farver på samme tid eller alternativt to af dem eller kun én.

Gummibånd uden håndtag kan bruges til de samme øvelser, som du kan træne med gummibånd, der har håndtag kun, at du kan holde i elastikken i stedet for. De kan også bindes sammen, så de kan bruges som de korte gummibånd.
Gummibånd uden håndtag er også fleksible og hjælpsomme ved udstrækning og kan fungere som en forlænget arm for dig, der ikke kan holde alle udspændingsøvelser.

Træningselastik - Husk at vi har gratis fragt over 700 kr.

Tilbehør

18 produkter