Vægtskiver

Køb vægtskiver med rigtige diameter

Her har vi samlet alle vores vægtskiver og det er vægtskiver med tre forskellige diametre/huldiametre. Derfor er det også ekstra vigtigt, når du køber dine vægtskiver, at du kender diameteren på din vægtstang, så den sikkert passer til en af ​​de tre diametre, vi har på vægtskiver:

Du finder både billige vægtskiver og dyrere, gummivægtskiver, støbejernsvægtskiver, cementvægtskiver og måske vigtigst af alt vægtskiver i alle forskellige vægte og alt spiller selvfølgelig ind på dit valg:

  • Vægtplade 0,5 kg
  • Vægtplade 1,25 kg
  • Vægtplade 2,5 kg
  • Vægtplade 5 kg
  • Vægtplade 10 kg
  • Vægtplade 15 kg
  • Vægtplade 20 kg
  • Vægtplade 25 kg
  • Vægtplade 30 kg

Vi har valgt at kategorisere vægtskiverne efter den huldiameter, de skal bruge for at passe til vægtstangen, hvis diameter normalt er 50 mm, 30 mm eller 25 mm. En 50mm vægtstang er den, der oftest ses ude i fitnesscenteret, mens 30mm og 25mm ses i gruppegymnastiksalen. Derfor udskriver vi huldiameteren som 51mm, 31mm og 26mm, enkelt forklaret, vi beskriver huldiameteren på vores vægtskiver som 1mm større end diameteren på den tilhørende vægtstang.

Køb vægtskiver

De forskellige varianter af vægtskiver, som vi har (udover diameter) er:

Køb billige vægtskiver

Er du på udkig efter billige vægtskiver anbefaler vi at købe vægtskiver i det lidt billigere materiale cement i stedet for det traditionelle og lidt mere slidstærke materiale jern.
Vi har vægtskiver i cement der passer til vægtstænger med en diameter på både 30 mm og 50 mm og der vil være en klar prisforskel.
Det du skal huske på når du vælger at købe vægtskiver i cement er at det er vægtskiver der er særdeles velegnede til træning hvor du ikke smider vægtstangen med vægtskiver i gulvet når du træner. Den tungeste vægtplade i cement er til 50 mm vægtstang og vejer 25 kg, mens den tungeste til 30 mm vægtstang er 15 kg.
Hvis du derimod kan lide træning hvor du kaster vægtstænger på gulvet når du træner bør du i stedet kigge på vægtskiver i jern.

Køb Vægtskiver Jern

Vi har vægtskiver i cement og vi har vægtskiver i jern og selvfølgelig er vægtskiverne i jern også de mere holdbare. Så har vi også vægtskiver af jern der også har gummibetræk og der er fordele ved også at have vægtskiver gummi men alt afhængig af brug. Uanset hvad vejer vægtskiverne lige meget og taber du ikke vægtskiverne i gulvet kan vi også godt lide det rå design og den følelse som vægtskiver jern giver.

Køb Vægtskiver Gummi

Gummivægtskiver er vægtskiver af jern der har en gummibelægning for at lyddæmpe beskytte gulvet og ikke mindst beskytte vægtskiven.
Med gummiet på vægtskiven undgår du også den lyd når vægtskiverne foldes sammen hvilket kan give en ret god lyd.
Vi har vægtskiver gummi i klassiske farver som sort, grøn, gul, blå og rød og der findes både standard vægtskiver og bumper plates.
Det tungeste vægtplade gummi vi har vejer 25 kg og det letteste er 1,25 kg.

Køb Bumper Plates

Bumper plader, modellens vægtskive hvor alle vægtskiver har samme diameter, nærmere bestemt 45 cm. En vægtskive perfekt til øvelser som deadlift og olympiske løft, netop fordi alle vægtskiverne på stangen er med til at modtage kraften når vægtstangen tabes på gulvet.
Vi har tre forskellige modeller af bumper plates i vores sortiment hvor vægtene går fra 5-25 kg

Køb Pakke Vægtskiver

Er du i stedet interesseret i at købe flere vægtskiver på en gang så finder du vores samlede vægtpakker HER.

Husk at vi har gratis fragt på alle ordrer over 700 kr.

Styrketræning Vægtskiver - 51 mm Vægtskiver - 31 mm Vægtskiver - 26 mm Vægtpakke

80 produkter