Vægtvest - 10kg 20kg 30kg

Fra 949:-
  • Muligt at fjerne vægte
  • Nem at håndvaske
  • One size

Vægtvest - 10 kg, 20 kg eller 30 kg

Er du på udkig efter et enkelt, nyttigt og effektivt hjælpemiddel til brug i din træning? Så har du fundet præcis det du er på jagt efter her. En træningsvest med vægt i tre forskellige vægtklasser som passer glimrende til alle typer træning.

Denne vest er i høj kvalitet og yder stor komfort under træningen. Når du skal yde dit bedste under dine træningspas har du brug for det optimale redskab. Dit træningsudstyr skal være i de bedste materialer og være designet med øje for den bedste komfort og den bedste og mest effektive træning.

Vægtvesten kommer i tre udgaver, med forskellig vægt. Den letteste har en vægt på 5 kg, derefter kommer vesten med vægt på 8 kg og den tungeste har en vægt på 10 kg.
Du vælger vægt efter dine behov og ønsker. Uanset hvilken vægt du vælger kan vesten bruges til alle former for sport og konditionstræning. 

Vesten bruges i dag hovedsageligt til løb, powerwalks og styrketræning. Vægtvesten fører til overbelastning og dine muskler vil gøre alt for at tilpasse sig for at imødekomme de krav du stiller til dem.
Start med en lettere vægt i starten for at minimere overbelastningsskader forbundet med leddene. Forøg derefter vægten gradvist ved at tilføje vægte til vesten.

Andre oplysninger:

  • Vestens størrelse er designet til at passe alle
  • Materiale: Neopren, nylon og metalkugler
  • Hver vægt af 10 kg vest vejer: 0,5 kg
  • Hver vægt af 20 kg vest vejer: 1,0 kg
  • Hver vægt af 30 kg vest vejer: 1,5 kg
  • Mål(højde x bredde): 56x52cm
  • Farve: Sort

Perfekt til alle typer styrke- og bevægelighedstræning

Funktionalitet, komfort og brugervenlighed er tre essentielle kvaliteter ved godt træningsudstyr. Ønsker du at blive stærkere og mere udholdende er kun det bedste udstyr godt nok. Træningsvesten fra Gorilla Sports er udformet med fokus på at give maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Designet er minimalistisk for at intet skal stå i vejen for dig mens du træner.

Vesten er produceret i materialer af højeste kvalitet og er meget slidstærk. Dette er et træningsredskab som varer ved og som du kan have glæde af i meget lang tid. For yderligere komfort er vesten produceret i åndbart stof. Dette betyder at ubehagelig varme eller sved ikke sætter en stopper for komforten under træningen. Uanset om det er styrke eller kondition som er din foretrukne træningsform, eller om du er typen som sætter pris på begge træningsvarianter, er en træningsvest en lille investering hvor du får meget stort udbytte. Det vigtigste er at du har øvelser og hjælpemidler som fungerer optimalt og er gode for kroppen. Målet er at træningen skal være effektiv og funktionel.

Dit udstyr skal være din bedste træningskammerat. Hård og effektiv træning skal også være morsom, spændende og sikre at du tester grænser og når nye mål. Kroppens ydelse står i fokus, men for at det skal kunne være sådan så er det udenfor enhver tvivl at der kræves gode hjælpemidler. At du kan vælge mellem veste i tre forskellige vægte gør at du får det udstyr som passer til dit niveau og behov. At træne styrke er helt essentielt for kroppens velvære og generelle sundhed. Har du en stærk krop er du mere udholdende, både i alle former for træning men også til hverdag når supermarkedvarerne skal bæres hjem for eksempel.

Foretrækker du at træne hjemme? Gorilla Sports producerer udstyr som er yderst velegnede til brug i dit hjemmesetup, ikke mindst denne vægtvest. Den er let at opbevare og let at fiske frem når du måtte ønske. Dette er alt i alt en perfekt investering for dig som ønsker en funktionel, morsom og udfordrende træning. At den desuden er let at have med i træningstasken eller tage frem fra skabet hjemme gør at den er anvendelig og perfekt til hvilken som helst type træning du måtte ønske.