Vibrationsplade

Køb Vibrationsplade

Hos os kan du købe vibrationsplader i både billige og lidt dyrere prisklasser.
Uanset hvilken vibrationsplade du er interesseret i, får du et gummibånd, der kan sættes fast på vibrationspladen, du får en kontrol til nemt at justere indstillingerne og du får en plade, der kan vibrere ved forskellige frekvenser.

Det der så adskiller dem og hvad der er godt at huske på når man køber en vibrationsplade er:

  • Størrelsen på pladen
  • Frekvensen hvormed den vibrerer
  • Maksimal belastning
  • Antal forudindstillede programmer

Størrelsen på pladen, du vil selvfølgelig passe begge fødder på den vibrerende plade så det er ikke derfor det er vigtigt at tænke på størrelsen. Grunden er at den skal være bred nok til at du kan mærke at du er stabil og samtidig kunne udføre bevægelser på den. Jo bredere den er, jo bredere kan du stå og med bredde mellem fødderne står du også stabilt og kan nemmere fx komme ned i en dyb squat. Du vil måske også kunne lave strækøvelser på den hvor du ligger med benet på for at strække numsen og så er det godt med en større end en mindre tallerken.
Derudover er det godt at tænke på størrelsen for at se, så du har plads derhjemme.

Frekvensen hvormed den vibrerer kan være vigtig da der er forskellige undersøgelser der siger forskellige ting om, hvad der giver de bedste resultater. Vi ved alt for lidt om hvad der ville være bedst for dig, men selv dette kan være godt at gennemgå inden du køber en vibrationsplade.

Maksimal belastning er vigtig at gennemgå så du helt sikkert ved hvad din vibrationsplade kan tåle at blive belastet med. En del af det er kropsvægten af ​​den tungeste bruger der muligvis bruger den vibrationsplade du har købt. En anden er at du kan træne med ekstra vægt i hænderne eller på kroppen i form af fx en vægtvest og så er det godt at regne lidt på hvor den kan lande og hvor meget vibrationspladen kan tåle at blive fyldt med.

Antallet af forudindstillede programmer er ikke en afgørende funktion for, om du vil kunne bruge vibrationspladen til din træning eller ej. Men det som det gør er at du har noget at tage udgangspunkt i og som på en enkel måde kan få dig til at få variation til træningerne.

Vi har fri fragt på alle vibrationsplader.

Konditionsudstyr

4 produkter