Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Allt du behöver är kreativitet

ALT DU BEHØVER ER KREATIVITET

CROSSTRAINING

(Eller CrossFit som det almindeligvis kaldes), er kendt for sin utrolige effektivitet og evigt skiftende træning. Hvad mange ikke ved er, at træningsformen kan trænes lige så godt derhjemme som i rummelige crossfit-bokse. Det eneste, der kræves for at lave crosstræning derhjemme, er lidt kreativitet og en knivspids dedikation.

Hvorfor skal du træne på tværs derhjemme?
Crosstræning klippes og tørres for at blive trænet derhjemme. Takket være træningsformens store fokus på effektivitet og funktionalitet, får sessionerne gavn af mindre overflader.
Jo færre værktøjer og jo mindre plads, der kræves, jo bedre er sessionerne.
Ved at antage, at alle øvelser kan udføres på stedet, kan vi udnytte træningsfladen maksimalt og samtidig få rigtig sjove og udfordrende træningspas.

Udstyr til træning i små områder
Nøglen til effektiv træning på et lille underlag ligger i at vælge det rigtige udstyr.
Som udgangspunkt er en træningsmåtte altid god at have. Det giver en sikker og behagelig base for både dig og gulvet. Ud over en træningsmåtte kan vi godt lide:

  • Kettlebells for deres træningsevner for hele kroppen
  • Justerbare håndvægte for deres alsidige træning
  • Sandsække takket være deres lidt mere akavede og udfordrende form.

Hvert stykke udstyr er alsidigt og fungerer perfekt til et utroligt udvalg af funktionelle øvelser.

Eksempel på en crosstraining session derhjemme
Forudsætter at stå på din træningsmåtte i hele sessionen. Redskaber, der ikke bruges, placeres ved siden af ​​gulvtæppet, så de ikke forstyrrer.

AMRAP 15 minutter (Kør så mange omgange du kan)

  • 10 Kettlebell-sving: Send bolden fra dine hofter, ikke dine arme. Kettlebell swings er en eksplosiv øvelse, der engagerer kernen og sædet. Øvelsen træner både styrke, udholdenhed og kondition.
  • 15 Dødløft med håndvægte: Rør håndvægtene mod gulvet og stræk dine ben og hofter i topposition. Øvelsen træner primært lænden og baglåret.
  • 10 Hop med sandsæk på skuldrene: Lav et squat, der ender i et fjedrende hop. Igen kombinerer både styrke- og konditionstræning.
  • 30 sekunders planke. Få vejret, mens du træner din core.

Tips til at maksimere træning på små pladser
For at få de bedst mulige resultater af din hjemmetræning er her fem nyttige tips:

Effektiv pladsstyring: Placer kun det udstyr, du vil bruge. Så vil du flygte
unødvendigt rod og får mere overflade at øve sig på.
Vælg funktionelle øvelser: Vælg øvelser, der arbejder med flere muskelgrupper på samme tid. Funktionelle øvelser giver mere træning på kortere tid.
Fokus på form: Lad altid teknik være førsteprioritet i dine træningssessioner. Hastighed og vægt kommer efter korrekt holdning. Lad din erfaring og teknik styre intensiteten af ​​træningssessionerne.
Prøv forskellige øvelser: Brug dine værktøjer på forskellige måder. Google forskellige typer øvelser, der kan laves med for eksempel dine håndvægte for at forstå bredden af ​​udstyrets anvendelsesområde.
Varier intensiteter: Den nemmeste måde at blive umotiveret på er at få vand over hovedet. Lad ikke træningsintensiteten konstant øge session efter session. Varier din træning med både roligere og mere intense sessioner for ikke at blive hængende i en idé om, hvordan træning "skal" føles. Alle træningspas, vi laver uden at skade os selv, er vellykkede træningspas.

Start funktionel træning derhjemme
Crosstræning lærer os at udnytte få, men gode værktøjer. Al træning er baseret på naturlige bevægelser og sessionerne er lavet til at vi kan tage ind. Med den rette indstilling og udstyr kan selv de mest kompakte områder blive din personlige træningsoase.

Fyld dit hjemmegym kun med det bedste træningsudstyr, som du selvfølgelig finder her hos os.

SE ET UDVALG AF VORES TRYDSTRÆNINGSPRODUKTER NEDENFOR: