Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Nu reder vi ut skillnaderna

NU SORTERER VI FORSKELLENE

På Gorilla Sports har vi et stort udvalg af træningsbænke. Vi vil i dette blogindlæg rede forskellene mellem vores bænke og give nogle råd til dig, der vil investere i en egen.
Vi vil også give nogle eksempler på vores favoritøvelser for de respektive bænke.

I vores sortiment har vi hovedsageligt følgende fem bænke-typer:

RAK BÆNK.

Denne bænk er så enkel som den kan være. En rak bænk med en polstret plade. Nogle af vores rakke bænke er justerbare i højden, mens andre har en fast højde. Disse bænke er perfekte til øvelser, hvor du ligger ned, sidder ret op eller bruger bænken som støtte. En stor fordel ved rakke bænke er deres enkelhed. Når vi bænker med en løs vægtstangsstativ, er denne bænk vores favorit.

Udover bænkpres kan vi især godt lide følgende tre øvelser:

Bulgarian split squat.
Den rakke bænk er perfekt som støtte for det bageste ben i disse udfordrende split squats. Udfaldstrinnet bygger for- og bagside lår, sæde og kernestabilitet utroligt godt.

Hængende håndvægtsræk.
Sørg for at have en bænk, der ikke er for høj, så du kan få ordentlig støtte fra det ben, du har på jorden. Øvelsen træner både skulder, skulderblad og triceps.

Sælror.
Med en rak bænk og to plyobokse kan du bygge en primitiv, men yderst brugbar sælror-station, en rigtig god øvelse til at supplere dine bænkpres med!

SE ET UDVALG AF RAKKE BÆNKE FRA GORILLA SPORTS HERUNDER:

JUSTERBAR BÆNK.

Vores justerbare bænke kan bruges til alt, som de rakke bænke tilbyder. Disse bænke har også muligheden for at indstilles i forskellige vinkler. Dette muliggør forskellige skrå presøvelser, hvor du vil sidde op med rygstøtte i forskellige vinkler.
Nogle af vores justerbare bænke har også en sadel, der kan justeres i vinklen. Dette gør, at du kan sidde mere komfortabelt, når du træner i en skrånende position.

Siddende pres.
På denne type bænk laver vi alle typer af siddende pres. Ved at presse i en skrånende position kan vi ramme den øvre del af brystmuskulaturen. Alle typer af siddende pres kan udføres med både vægtstang og håndvægte.

SE ET UDVALG AF JUSTERBARE BÆNKE FRA GORILLA SPORTS HERUNDER:

BÆNKPRES.

Til vores bænkpresbænke medfølger en integreret vægtstangsstativ sammen med bænken. Som navnet antyder, er disse bænke lavet til netop bænkpres. At lave bænkpres på en bænk med fast vægtstangsstativ føles mere stabilt sammenlignet med en bænk og en løs stativ.

Det kommer sandsynligvis ikke som nogen overraskelse, at vi på denne bænk-type foretrækker at lave bænkpres. At lave bænkpres på en af disse er en ren fornøjelse.

SE ET UDVALG AF BÆNKPRES BÆNKE FRA GORILLA SPORTS HERUNDER:

Bænkpres PRO træningsbænk 350kg
Bænkpres 250kg Støtteplade
Bænkpres - Sammenklappelig
Bænkpres E-Series

SITUPBÆNK.

Denne bænk skaber en perfekt position til at udføre situps. I disse bænke kan du låse fødderne fast, hvilket muliggør situps med vægt. Dette er kort og godt et rigtig godt redskab til dig, der vil have styr på mavemusklerne!

Udover situps kan vi også godt lide følgende øvelser:

Russian twists.
Ved at stoppe halvvejs i situp'en får vi en god spænding i kernen. Der er et fremragende udgangspunkt for at lave russian twists.

Skrå sit ups. En måde at ramme de skrå mavemuskler på er at tilføje en drejning i slutningen af situp'en, så venstre albue rører højre knæ og omvendt.

Crunches.
Små situps under konstant spænding er en rigtig kerneklassiker. Perfekt at lave på disse bænke

SE ET UDVALG AF SITUPBÆNKE FRA GORILLA SPORTS HERUNDER:

RYGEXTENSIONSBÆNK.

Denne bænk er specialdesignet til rygextensions. På disse bænke kan du virkelig bygge sæde- og rygmuskulatur effektivt. Sammen med en situpsbænk har du en perfekt træningsstation til både kerne, ryg og sæde.

Vi foretrækker at lave rygextensions på to måder.

Back extensions.
Lad rygsøjlen langsomt krumme, hvirvel for hvirvel ned, samtidig med at du holder hoften fast. Dette udfordrer hele den rakke erector spinae langs rygsøjlen.

Hip extensions.
Hold ryggen ret og lad bevægelsen komme fra hoften, dette træner sædet, hamstrings og den nederste del af ryggen.

Hvis du vil gøre dine rygextensions lidt tungere, er den bedste måde at sænke tempoet ved hver gentagelse. Langsomme og kontrollerede bevægelser er både tungere og giver bedre resultater.

SE ET UDVALG AF RYGEXTENSIONSBÆNKE FRA GORILLA SPORTS HERUNDER:

ANDRE VARIANTER

Udover disse typer af bænke kan du også finde rygstrækningsbænke, Sissy Squat-bænke og Curlbænke på vores hjemmeside. Mere info om disse finder du på deres produktsider.

SE ET UDVALG AF ANDRE VARIANTER HERUNDER: