Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Ett inlägg i latsens ära

ET INDSTILLING TIL ÆRE FOR LATS De fortjener det

LATISSIMUS DORSI MUSKLERNE...

...bedre kendt som "lats," er en af ​​de vigtigste muskelgrupper for en velfungerende og afbalanceret træning af overkroppen. Latsene fungerer som en del af overgangen mellem arme og overkrop. Deres styrke er således af allerstørste betydning for alle former for større overkropsøvelser.

Her er nogle eksempler på øvelser, der gavner stærke lats:

Pull-ups og Chin-ups: For at lykkes med disse øvelser er styrken af ​​lats A og O. Det er fra lats, vi kan udvikle al den trækkraft, der kræves for at kunne trække os selv op.

Bent-Over Rows: Denne øvelse fokuserer på den øvre del af ryggen, og som med alle øvelser, der forbinder de øvre lemmer med overkroppen, har lats en væsentlig rolle, når det kommer til stabilitet og kontrol.

Dødløft: Dødløft er en af ​​de mest kraftfulde og funktionelle øvelser der findes. Dødløft er virkelig en helkropsøvelse, der omfatter stort set alle kroppens muskler. Fordelen ved et par velbyggede lats i en øvelse som dødløftet er, at det bliver utrolig meget nemmere at bevare en god holdning under løftet.

Kettlebell-gynger: Kettlebell-gynger kræver en eksplosiv bevægelse, der involverer både glutes og lats. Stærke lats hjælper dig med at bevare den rette form og kraft under hele swinget.

Olympiske løft: Sidst men ikke mindst på vores alt for korte liste over alle de øvelser, der gavner stærke lats, har vi de olympiske dødløft. Disse styrkeløft kræver, udover en god dosis ben- og kernestyrke, en stærk ryg og et par stabile lats for at kunne håndtere vægtstangen over hovedet.

Det her med lat-træning er lidt af en kylling eller æg-ting. Skal du træne forskellige øvelser for at blive stærk i lats, eller skal du specifikt træne lats for nemmere at kunne udføre andre former for overkropsøvelser?
Her tænker vi, at du kan begge dele!

SE ET UDVALG AF SENE TRÆNINGSMASKINER OG TILBEHØR: