Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Men att svika sitt lag gör vi bara inte!

MEN VI LADER BARE IKKE DIT HOLD Svigte!

For at lave en god træning behøver vi hverken dyrt udstyr eller store træningsarealer.
Det eneste, vi virkelig har brug for, er en god fantasi og en god mængde pandeknogle. En god måde at øge motivationen på er at træne med en ven. Når vi træner sammen, går træningen fra at være et enkeltmandsjob til at blive en holdopgave.
For de fleste mennesker er det meget sværere at svigte deres hold end at opgive sig selv. Det kan vi bruge, når motivationen ellers er lav.

I dag tænkte vi, at vi ville tilbyde en holdtræning, der udfordrer hele kroppen. Tag fat i en ven, medbring en træningsmåtte hver og gå hårdt!

Del 1: Valgfri stræk og opvarmning.

Del 2: Kernestyrke
EMOM i 10 minutter:
6 push-ups
Bliv i planken, indtil du har 15 sekunder tilbage af minuttet. I planken giver man hinanden diagonale high fives, mens man forsøger at holde hofterne helt stille.

Del 3: Metcon
Amrap: 15 minutter
30 synkroniserede squats
25 sit ups med klap. Sid over for hinanden og hægt fødderne. Når I kommer op ved hver gentagelse, klapper I hinandens hænder
20 bulgarske udfaldsspring. Den ene gør sig klar til at springe, den anden stiller sig bag springeren og griber en af ​​springerens fødder, så personen kommer i startposition for et bulgarsk udfald. Lav 10 hop på hvert ben og skift plads. Du laver derfor 20 gentagelser hver.
15 Hulsten. Begge laver 15 gentagelser hver.

Efter del 3 går du direkte ind i del 4.

Del 4: Konklusion
50 burpees over ven.
Den ene person står i planken. Den anden person laver en burpee ved siden af ​​personen, der står i planken og hopper derefter over personen og laver en burpee på den anden side. Hvis du ikke vil hoppe over ryggen på din ven, fungerer det godt at hoppe over skinnebenene i stedet for. Fordel gentagelserne som du ønsker, men mindst én person skal stå i planken under hele tiden.

Du kan klare dette. Et stort held og lykke!

SE VORES BEDST SÆLGENDE PLYO BOXES NEDENFOR: