Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Otroligt användbar

Enkel i sin konstruktion og UTROLIG brugbar

DEN LIGE TRÆNINGSBÆNK ER EN OPLYSLIG FUNKTION I NÆSTEN ALLE GYMENTER.

Uden hængsler og avancerede funktioner holder bænken over tid, mens dens afisolerede konstruktion gør den nem at bruge. En flad, stabil bænk, der inviterer til træning.
I dette blogindlæg vil vi give nogle eksempler på forskellige måder, du kan bruge den lige bænk til at få den maksimale træningsmængde ud af dette fantastiske stykke udstyr.

Vi starter med det mest oplagte anvendelsesområde. Til bænkpres. En lige bænk skæres og skæres til for at kunne lave bænkpres på. Både med vægtstang, håndvægte, eller hvorfor ikke med et par kettlebells. Alt er muligt! Hvis du har en træningsbænk med justerbar højde, bør du sørge for, at du kan have begge fødder på bakken, mens du kan have knæene behageligt bøjet.

Lige bænke er også perfekte til siddende øvelser. At sidde på en lige bænk gør den øvelse, du udfører, mere statisk, end hvis du havde stået op. I en siddende stilling med lige ryg skal overkroppen være ansvarlig for al stabilitet, mens du ikke kan skabe noget momentum med dine ben eller hofter. Dette er perfekt, når du virkelig ønsker at isolere musklerne i f.eks. skulderpres og bicep-krøller.

Den lige bænk kan også bruges som en forhøjet bænk til en række forskellige overkropsøvelser. Ved at placere fødderne på bænken i en plankeposition, lægger du mere vægt på dine arme, hvilket gør øvelsen tungere for både arme, skuldre og overkrop. Perfekt hvis du vil gøre armbøjningerne eller plankeøvelserne tungere. Bruger du i stedet bænken som forhøjet stilling til hænderne, lægges der mere vægt på fødderne, hvilket gør øvelserne nemmere.

Den elevation, som bænken skaber, er også velegnet til vinderøvelsen Bulgarian split squats. Tung som pokker, men en rigtig god øvelse. En anden måde at bruge den hævede bænk på er ligesom modellen på billedet. Højden på bænken gør den fremragende til at hænge en-arms roning.

Det sidste tip vi vil anbefale er at bygge din egen sælrostation med din træningsbænk. Ved at placere bænken i to højder, såsom et par plyo-bokse, vil bænken hæve sig til en høj nok position til, at du kan udføre sælroning med lige arme. Lidt bøvlet at sætte sammen, men når kompositionen er på plads, er det bare om at komme i gang. En rigtig favoritøvelse, hvis du spørger os.

Tør at udforske alle træningsbænkens muligheder og find dine yndlingsøvelser. Måske har du ikke fundet det endnu?

SE ET UDVALG AF VORES BEDST SÆLGENDE TRÆNINGSBÆNK NEDENFOR: