Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Då är det dags att ta fram träningsbollen

SÅ ER DET TID TIL AT BRUGE TRÆNINGSBODLEN

PAS BALLEN!

Evnen til at overføre magt til et objekt er en kunst, der ikke skal undervurderes.
I dag ville vi give nogle eksempler på, hvorfor du bør inkorporere kasttræning i din træningsrutine.

Træn flere muskelgrupper på samme tid.
Kasteøvelser kræver en kraftig koordinering af flere store muskelgrupper i kroppen. Ved udførelse af fx wallballs aktiveres samtidig ben, hoftebøjer, ryg, skuldre og arme. Denne muskulære aktivering genererer en betydelig mængde kraft og forbrænder kalorier effektivt. Dette gør denne type øvelse fremragende til at forbedre både styrke og kondition.

Øget stabilitet og koordination.
For at udføre kasteøvelser korrekt kræves et stærkt og stabilt center. Kroppen skal kunne overføre kraft fra ben og hofter gennem torsoen, videre ud til armene under kastet. Dette forbedrer ikke kun din generelle styrke, men forbedrer også kroppens evne til at arbejde som en enhed. Samtidig udfordrer kasteøvelser koordinationen ved at kræve præcision og timing, som forbedrer motorisk kontrol og reaktionstid.

Øget eksplosivitet.
For at lykkes med et godt kast kræves der en række eksplosive øjeblikke. Denne form for træning udvikler eksplosivitet og styrke, som ikke kun er nyttig i de fleste sportsgrene, men også har en god indflydelse på vores hverdag. Alt fra at kunne hoppe over en vandpyt til at parere en ubalance har gavn af god modstandskraft.

Et af de bedste værktøjer til at øve disse grundlæggende, men åh så vigtige bevægelsesmønstre med, er træningsbolde. Med det sagt, hvis du lægger den gamle boldsport på hylden, er det nu, du skal invitere træningsboldene ind i dit liv!

SE ET UDVALG AF VORES TRÆNINGSBALLE NEDENFOR: