Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vi kan bättre än så!

Løfter her og løfter der VI KAN GØRE BEDRE END DET!

STOP MED NYTÅRSBESLUTNINGER

I løbet af årets sidste dage begynder den klassiske samtale om nytårsforsætter traditionelt at boble op. Det vil vi nu sætte en stopper for!

Hvad har vi imod nytårsforsætter?
Efter vores mening er nytårsforsætter lavet for at blive brudt. For langt de fleste mennesker er nytårsforsætterne ikke andet end en vag ønskeliste over, hvem vi gerne vil vågne op som i det kommende år.

I stedet for nytårsfortsætter
Vi er ikke meget for at sidde og håbe. Derfor bytter vi vores nytårsfortsæt ud med denne kvartet:

Nytårsdrømme – Skriv ned, hvad du drømmer om for det næste år. Baser drømmene på ægte begærlige ting at holde fast i. Er det virkelig egnet til dig at have råd til at tage på tur, at kunne løbe en længere løbetur i sommerferien eller at have fundet en motionsform? Skriv hvad du vil, ingen drøm er for stor eller for lille.

Mål - Under hver drøm skal du sætte et specifikt mål. Noget konkret, som du skal opnå, for at din drøm kan blive til virkelighed. Måske er det en sparet sum penge, en bestemt distance du skal kunne løbe, eller at have prøvet 20 forskellige træningsformer inden 2024 er forbi.

Planlæg – Lav en plan for, hvordan du kan nå dit mål. Tag udgangspunkt i, hvad der er muligt ud fra de forhold, du antages at have næste år.

Tjek - Indtast i din kalender, når du har brug for at gennemgå din liste over drømme, mål og planer.
At glide af sporet, når livet kommer i vejen, sker for alle. Når vi går tilbage til vores oprindelige plan, kan vi gøre det tilbage!

Ved at bytte nytårsfortsætter med denne fire-trins raket, vil du vise dig selv, hvem der har ansvaret. Vi tror på dig!