Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Kom tillbaka på banan

Mistet rutinen? Du er ikke alene! KOM TILBAGE PÅ SPORET

AT KOMME VÆK MED MOTION ER NOGET, VI ALLE GØR.

Og i tider som disse, hvor dagene bare bliver kortere og kortere, er det nemt for træningsrutiner at falde fra hinanden. Vi springer en vagt over, når hverdagen har kørt sin gang, så ignorerer vi en anden, fordi vi skal på indkøb eller gøre rent.

NÅR ET IGNORERET PASS..

.... bliver til en længere træningspause, kan vi tydeligt konstatere, at vi kom af sporet. En simpel handling som bare at køre en enkelt session kan nemt lades med negativ energi. Især når vores udholdenhed er ved at løbe tør bare for at komme igennem dagen i vintermørket og kulden.

DETTE KAN SKE FOR OS ALLE

En negativ konditionering opstår, når vi slipper af med en god vane. Hjernen tænker på en eller anden mærkelig måde, at det, vi sprang over, må være meget arbejde, bare fordi vi ikke har gjort det i et stykke tid. Når vi så rigtig gerne vil i gang igen, synes tankerne altid at komme med en eller anden flugt for at udskyde træningen "bare en dag mere".

På disse tidspunkter er det vigtigt at huske, hvad udfordringen ved gode vaner egentlig er. Det er ikke for at holde på dem, når vi har flow. Det svære er at få dem i gang igen og igen.

ET GODT TRICK

Så i dag tænkte vi, at vi ville give et godt trick, som du kan bruge til at komme tilbage på sporet.
Det er et koncept, der faktisk er gennemprøvet i madlavning. Vi taler om "parade"-pas.
Skriv et pas, som du ved, du vil bestå. En træning, der indeholder øjeblikke, du har lavet mange gange ved vægte eller med en intensitet, du ved, du kan klare. Ligesom med en paraderet i køkkenet.

Ved at starte med en paradesession undgår du det mentale pres. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle prøve noget nyt eller om at fejle. Passet er lavet af dig, til dig og er skrevet for at få dig til at føle dig godt tilpas.

DA VI FARV VI DET...

... at skælde ud nytter ikke noget. Det, vi i stedet har brug for, er en venlig hånd til at vise os vejen tilbage. Bare kom i gang igen, og det vil føles så meget bedre!