Kabelmaskine

En kabelmaskine fungerer meget godt til rehabiliteringsøvelser, da det er muligt at træne med let vægt og også gøre det meget kontrolleret.

Kabelmaskinen er også meget god til træning af akslerne gennem stående sideløft med kabelhåndtag.

En anden favorit er stående flyes i kabel for at træne brystet og det kan også gøres liggende på en bænk for at fjerne muligheden for at ryste.

For armene er der en masse øvelser, vinkler og værktøjer at træne med, så dette kan virkelig variere. Classic er triceps-træning med triceps-reb og biceps-krøller med kabelstang, som du også kan bruge til pushdowns til at træne triceps.

Som opvarmningsøvelser anbefaler vi at du holder et valgfrit kabelhåndtag og udfører rotationer for bagagerummet, hvilket gør resultater kombineret med trækøvelse som en enkeltarm række eller en squat med en række. Dette er for at aktivere kroppen, blive varm og involvere de muskler og led, som du vil bruge senere i træningen, og med det forberede kroppen og hjernen og mindske risikoen for skader.

Vi har også gratis forsendelse på alle køb over 500 kr hvilket betyder at det inkluderer gratis forsendelse når du køber kabelmaskiner.

2 produkter
Til toppen