Træningsbænk - Skrå og Flad

I vores sortiment finder du et stort udbud af træningsbænke. Vi har alle udgaver af træningsbænke - simple vandrette træningsbænke, justerbare træningsbænke og træningsbænke som kan foldes sammen. 

KØB TRÆNINGSBÆNK - Øvelser

Når du skal udvælge dig en trænignsbænk er det fornuftigt at tænke på om dine behov, skal bænken blot være vandret, eller skal rygstykket kunne justeres, i så fald hvilken hældning vil så være passende for dig? 
Det er givetvis muligt at træne flere forskellige øvelser på en justerbar træningsbænk, så som:
 • Skrå bænkpres evt. med håndvægte
 • Skulderpres med rygstøtte
 • Liggende bænkpres
 • Flys  
Der er særlige fordele ved de forskellige træningsbænke. Den vandrette træningsbænk kan som udgangspunkt håndtere en større belastning, hvilket gør den til et godt alternativ til en justerbar bænk. Den vandrette træningsbænk består tilmed af én pude hvilket gør den behagelig at ligge på, hvor en justerbar bænk oftest består af en todelt pude. 

En anden detalje som kunne være værd at overveje ved dit køb er højden på bænken. Det skyldes at højden på bænken er vigtig i forbindelse med din træning, da den skal passe til dig og de redskaber du evt. skal bruge. Er I flere om at skulle bruge bænken, kan en justerbar bænk med fordel vælges. Se udvalget af justerbar træningsbænke her. Vær opmærksom på at maks belastning skal kunne klare den tungeste person plus tilføjet vægt i form af vægtstang eller håndvægte. 

Hvis du bor på lidt plads, kan du med fordel også overveje en træningsbænk der kan foldes sammen og opbevares enten i et skab eller under sengen. Se sammenfoldelige træningsbænke her. 

Udover fritstående træningsbænke har vi også træningsstationer, så består af en træningsbænk som hænger sammen med et vægtstang stativ. Se træningsstationer dem her. Fordelene ved disse træningsstationer er netop det faktum at de sidder sammen, hvilket gør det mere stabilt. 

Her er en liste over de ting vi synes du skal have med i tankerne når du vælger din nye træningsbænk:
 • Hvilke øvelser foretrækker du at lave?
 • Passer en vandret eller en justerbar bænk bedst?
 • Hvor meget plads har du til træning og hvor meget plads kræver den bænk du kigger på?
 • Hvad er den maksimale belastning bænken skal kunne klare - din vægt + hvor meget du løfter?
 • Skal bænken kunne flyttes rundt - altså have hjul? 

Hvilken træningsbænk skal du købe? - Træningsbænke

Vi har et stort udvalg af træningsbænke og én ting kan være at vælge ud fra øvelser en anden ud fra de forskellige træningsbænke. Nedenfor tænkte vi at vi ville afklare forskellene mellem bænkene i vores sortiment og give nogle råd til dig der ønsker at købe en af ​​dine egne.
I vores sortiment har vi følgende fem bænketyper:

 • Flad bænk
 • Justerbare bænk
 • Bænkpress
 • Situp bænk
 • Rygænk

Flad bænk
Denne bænk er så enkel som den bliver. En flad bænk med en polstret pude. Nogle af vores lige bænke kan justeres i højden mens andre har en fast højde. Disse bænke er perfekte til øvelser hvor du ligger ned, sidder lige op eller bruger bænken som støtte. En stor fordel ved den lige bænk er dens enkelhed.

Justerbar bænk
Vores justerbare bænke kan bruges til alt hvad en flad bænk tilbyder plus at de kan indstilles i forskellige vinkler. Dette åbner op for forskellige trykøvelser hvor du gerne vil sidde op men stadig have rygstøtte. Dette giver dig mulighed for at sidde mere komfortabelt når du træner i en tilbagelænet stilling.

Bænkpressen
Vores bænkpresser inkluderer et integreret vægtstativ i bænken. Som du kan se på navnet er disse bænke lavet til bænkpresning. At lave et bænkpres på en bænk der har en fast vægtstangsstand føles mere stabil end på en bænk med en løs holdning.

Situp bænk
Denne bænk skaber en perfekt position til at udføre situps. I disse bænke kan du låse dine fødder hvilket giver mulighed for situps med vægt. Kort sagt er dette en rigtig god bænk til dem der gerne vil have styr på mavemusklerne!

Rygænk
Denne bænk er specielt designet til rygløft. I disse bænke kan du virkelig opbygge gluteal- og rygmusklerne effektivt. Sammen med en siddebænk har du en perfekt træningsstation til både torso, ryg og sæde.

Vi har fri fragt på alle køb over 700 kr.

Hjemmetræning Skråbænk Flad Bænk Bænkpres Mavebænk Hyperextension Rygliftbænk

45 produkter