Vægtstang

Vægtstænger

På denne side finder du alle Gorilla Sports vægtstænger.
Vi har et stort udvalg af vægtstænger i forskellige længder, hvor det vigtige at holde styr på er diameteren. I vores sortiment har vi vægtstænger med en diameter på både 30 mm og 50 mm.

Vægtstang 50 mm

Som standard i de kommercielle fitnesscentre er der normalt vægtstænger med en diameter på 50 mm, der er cirka 220 cm lange og vejer cirka 20 kg.
Fordelen ved at købe en vægtstang med en diameter på 50 mm er netop, at du får den samme følelse af at træne med en vægtstang derhjemme, som du er vant til, når du er i det kommercielle motionscenter.

Derudover er denne type vægtstang udstyret med kuglelejer, så vægten snurrer, når du træner, og det er godt og endda nødvendigt, når du træner for eksempel olympiske lifte som:

  • Clean and jerk
  • Snatch

Det er normalt muligt at indlæse en vægtstang med en diameter på 50 mm betydeligt mere end en vægtstang med en diameter på 30 mm. Med dette menes, at stangen således kan lastes, så den bøjer og derefter, når liften er færdig, vender tilbage til sin oprindelige tilstand.

Vægtstang 30 mm

En vægtstang med en diameter på 30 mm er således af den mindre diameter, og det er især vigtigt at huske, når du skal købe vægtstropperne til den. De vægtplader, som vi sælger, og som passer til denne stang, har en huldiameter på 31 mm.

Med vægtstangen med mindre diameter og vægtpladen med mindre huldiameter vil omkostningerne også være mindre. Længden er også kortere end en vægtstang på 50 mm, og det samme er vægten.
Vægtstænger med en diameter på 30 mm har ingen kuglelejer, men på trods af det drejer vægtene normalt godt. Men for jer, der er vant til kuglelejer på en 50 mm vægtstang, vil det ikke være godt nok.

Det er også værd at tænke over, at vi sælger to forskellige varianter af vægtstænger med en diameter på 30 mm, en med en stjernelås og en med en fjederlås som en vægtlås.

Fri fragt ved alle køb over 700 kr.

Styrketræning Vægtstang - 30mm Vægtstang - 50mm Vægtstangssæt - 25/26mm Vægtstangssæt - 30/31mm Vægtstangssæt - 50/51mm

36 produkter