Parallettes

Parallettes er et produkt udviklet til dig der ønsker at træne med kroppen som vægt hvor vi tilbyder både lave parallettes og høje parallettes i forskellige farver.

Parallettes er et produkt udviklet til dig, der ønsker at træne med kroppen som vægt. Vi tilbyder både lave parallettes og høje parallettes i forskellige farver.

Lave Parallettes

Vores lave parallettes er populære, især til at øge afstanden i en håndstand push-up (HSPU) og dermed gøre øvelsen mere udfordrende. De egner sig også godt til at stå på hænderne og tilbyder en alternativ måde at træne håndstående på. Det er meget anderledes at placere dine hænder rundt om dine parallettes og forsøge at skubbe op, sammenlignet med at have begge hænder på gulvet og skubbe med fingrene. Med andre ord er de et fremragende alternativ til at variere din håndstående træning.

Men det er ikke kun HSPU, der bliver hårdere med lave parallettes. Selv en almindelig øvelse som armstrækninger bliver pludselig en helt ny udfordring at træne. Hvis du vil gøre øvelsen endnu mere udfordrende, kan du placere dine fødder på en stol eller lignende. Det vil give en krævende træning og udvikle brystmusklerne, selvom det kun er kropsvægtstræning.

En anden god og enkel øvelse for at træne triceps er dips, og du kan gøre det med begge hænder på en parallettes eller med en hånd på hver side og kroppen imellem dem.

Hvis du vil træne mavemusklerne, fungerer lave parallettes også glimrende. En effektiv øvelse er L-sit, hvor du placerer kroppen/bagen mellem dine parallettes med strakte arme og løfter begge ben, så fødderne ikke berører jorden. Din krop vil danne en L-form, derfor kaldes det L-sit. Hvis du vil have en lettere variant, kan du løfte det ene ben op ad gangen, mens det andet ben hviler på jorden.

Høje Parallettes

Vores høje parallettes fås i forskellige udformninger og farver. Fordelen ved høje parallettes er, at ud over presseøvelser som armstrækninger kan du udføre trækøvelser som hængende roning.

Det er også muligt at lave HSPU med de høje, men de er meget mere ustabile end de lave, så hvis du specifikt vil træne den øvelse, anbefaler vi at købe de lave parallettes.

Som tidligere nævnt er høje parallettes gode til både presse- og trækøvelser, og du kan næsten udføre alle øvelser med de høje, som du kan med de lave, undtagen at stå på dem.

For at træne brystmusklerne fungerer armstrækninger godt, og du kan vælge at udføre dem mod en parallette eller begge med kroppen imellem for at øge rækkevidden.

Du kan træne triceps ved at udføre dips, og her kan du også vælge at bruge en eller begge parallettes.

L-sit fungerer også godt med høje parallettes, og som en alternativ øvelse kan du placere en stol under fødderne og forsøge at løfte det ene ben ad gangen.

Den store fordel ved høje parallettes er, at du kan træne trækøvelsen roning med dem og dermed også træne rygmusklerne. Dette kan gøres ved at placere kroppen mellem benene på en af paralletterne og trække dig op og ned. Alternativt kan du hænge mellem dine to parallettes og trække dig op og ned.

For at tilpasse modstandsniveauer kan du:

  • Have bøjede ben
  • Have strakte ben
  • Placere fødderne på en stol med strakte ben
Gratis forsendelse på alle køb over 700 kr.
Funktionelt Push up bars

4 produkter