Vægtløfterbælte - Smal

479:-
 • Læder i ypperste kvalitet
 • Giver støtte til ryggen
 • Størrelser: S, M, L og XL

Vægtløfterbælte - Smal

Pas på din ryg når du løfter tungt! Dette bælte til styrkeløft fra Gorilla Sports giver dig god støtte der hvor du behøver det mest. Et vægtløfterbælte er ikke kun for de største og mest veltrænede gutter og kvinder.

Træningsbæltet er syet i læder af top kvalitet. Det er slidstærkt og vil holde i årevis. På indersiden er det foret med materialer som transporterer fugt og som føles blødt og behageligt mod huden. Hovedingrediensen i designet er skind som ligger tæt mod ryggen og støtter muskulaturen, således at du begrænser risikoen for skader på ligamenterne i de lavere rygmuskler.
Du fastspænder og justerer let bæltet med den solide spænde med double huller.

Træningsbælte til styrketrening fra Gorilla Sports fås i størrelser som vil passe til alle, fra S til XL.

Andre oplysninger:

 • Materiale: Kunstlæder
 • Lændstykkelse: 1,8 cm
 • Højde foran: ca. 6,4 cm
 • Højde bagtil: 10 cm


Størrelser:

 • S: Taljemål på 66-85 cm
 • M: Taljemål på 78-97 cm
 • L: Taljemål på 83-102 cm
 • XL: Taljemål på 88-109 cm

 

 

Træn bedre med træningsbælte 

 

Uanset om du for nylig er kommet i gang med styrketræning, eller er erfaren og godt vant med tunge løft, bør du bruge et træningsbælte som giver ekstra støtte i ryggen. Træningsbælter fra Gorilla Sports gir dig akkurat det du har brug for. Hvad enten du løfter tungt eller let, er der altid en fare for at strække ligamenterne i rygmuskulaturen. Dette gør at man bør give muskelfæstningerne tid til at komme sig igen, og dermed går man glip af værdifuld træning. Med træningsbæltet på plads, kan du trygt koncentrere dig om vægtløftningen. Et træningsbælte er ikke kun velegnet til tunge løft med frie vægte. Du vil også have udbytte af bæltet til øvelser hvor man normalt ikke forventer det store pres på ryg- og mavemusklerne. Bæltet giver støtte og isolerer musklerne i midtlivsregionen, sådan at du bruger de musklerne du skal bruge, når du for eksempel træner arme og skuldre. Træningsbælte fra Gorilla Sports kommer alligevel mest til sin ret ved tunge løft med frie vægte. Når du løfter tungt, er der større risiko for skader på både muskulatur, udstyr og resten af kroppen. En slidt krop medfører oftere fejl-teknik og skader. Derfor bør du supplere træningsudstyret med effekter som reducerer risikoen for skader. Et solidt træningsbælte i højkvalitets materialer, sammen med træningshandsker for bedre greb, er akkurat det du har brug for. Denne investering er meget rimelig, specielt set i forhold til det udbytte du får igen i form af sikkerhed og ekstra effekt i træningen. Vi sender dig dit nye træningsbælte samme dag som du bestiller fra os. Skulle bæltet mod forventning ikke passe, er det let at bytte varer her hos Gorilla Sports. Med det sagt, vores træningsbælter er bredt anvendelige og har mere end nok huller til at skulle passe, bare du rammer sådan nogenlunde rigtigt på størrelsen (fra S til XL).